Hvala ti na uspomenama

Hvala ti na uspomenama (Meki uvez)

Trenutno nije dostupno.
Cijena: 129.00 kn
Vaša cijena: 116.10 kn
Uštedjeli ste: 12.90 kn

ISBN: 9789537701253
Izdavač: Profil
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 301
Format: 15*23 cm
Područja: Proza
Hvala ti na uspomenama - Još jedan svjetski hit autorice velikog bestselera "P.S. volim te"

Prije ulaska u književne vode, Cecelia Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. Njezin prvi roman "P. S. volim te" bio je jedan od najprodavanijih prvijenaca u 2004. godini, zauzeo je prvo mjesto na ljestvici uspješnica Sunday Timesa i bio uvršten u djela preporučena kao ljetno štivo u popularnoj televizijskoj emisiji Richard i Judy. Tvrtka Warner Bros. snimila je po njemu film s Hilary Swank u glavnoj ulozi. "P. S. volim te" među najprodavanijim je romanima i u Hrvatskoj. Drugi i treći roman Cecelije Ahern, "Na kraju duge" i "Da me barem možeš vidjeti", također su objavljeni u biblioteci Profil bestseler. Cecelia živi u okolici Dublina.

Kratki sadržaj romana:
Joyce Conway sjeća se stvari kojih se ne bi trebala sjećati. Poznaje male popločane ulice u Parizu koje nikad nije posjetila. I svake noći sanja nepoznatu djevojčicu plave kose. Justin Hitchcock razveden je, usamljen i nemiran. Stiže u Dublin održati predavanje o umjetnosti i nagovore ga da daruje krv. Nakon mnogo vremena, to je prvo što stiže iz njegova srca. Kad Joyce izađe iz bolnice nakon strašne nesreće, dok joj se život i brak raspadaju, useljava se u kuću svojeg ostarjelog oca. Stalno je obuzima snažan osjećaj već viđenoga, a ne shvaća zašto…

"Legendarna C. Ahern natjerat će vas da se stalno pitate što povezuje te priče. Klasik."
Company
 
"Ključ uspjeha Cecelije Ahern nije samo njezina sposobnost da ispriča dobru priču već i da u nju ubaci i puno smijeha, suze i malo čarolije."
Mirror

"Cecelia Ahern kraljica je suvremenih bajki."
Irish Times

drugi kupci su uz ovaj naslov kupili i ovo

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.