Kad ti se posreći

Kad ti se posreći (Meki uvez s klapnama)

Trenutno nije dostupno.
Cijena: 129.00 kn
Vaša cijena: 116.10 kn
Uštedjeli ste: 12.90 kn

ISBN: 9789531405775
Izdavač: Mozaik knjiga
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 279
Format: 13.5*21.5 cm
Područja: Proza
Lily Morrisette želi sigurnost, poštovanje, vlastiti posao i neovisnost. Što onda radi na putovanju sa prezgodnim marincem koji je vodi u samo središte opasnosti?

Počelo je kao bezazlena zabava izazvana uzbudljivim izgledom Zacha Taylora – grubog, razmetljivog, a ipak, usprkos samome sebi, nježnog profesionalnog vojnika koji je odlučan prekinuti zaruke svoje ljubljene mlađe sestre Glynnis. Ali na kraju puta ne čeka ih Glynnis, već samo otmica i poruka sa zahtjevom za otkupninu te prijetnja smrću. Usred opasnog gnijezda obiteljskih tajni, strast između Zacha i Lily ubrzo postaje nepodnošljiva dok ih otmičarev mračni, izopačeni plan spaja jače nego što je ijedno od njih smatralo mogućim. A kad strast eksplodira, Lilyn se nesmotren čin može pokazati ili najboljim rizikom u koji se ikad upustila... ili njezinim zadnjim.

Kao i svi romani Susan Andersen i ovaj je zabavan, pametan i seksi od prve do zadnje stranice, a njezina junakinja još je jedna mlada žena koja pronalazi put do prave sreće i užitka. Susan Andersen hrvatsko je čitateljstvo privukla romanima "Zaljubljeni i zaluđeni", "Bit ću tvoj", "Budi moja" i "Ludo zaljubljena".

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.