Kotler o marketingu

Kotler o marketingu (Tvrdi uvez)

Trenutno nije dostupno.
Cijena: 210.00 kn
Vaša cijena: 199.50 kn
Uštedjeli ste: 10.50 kn

ISBN: 9531574944
Izdavač: Masmedia d.o.o.
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 241
Format: 23,5*16,5 cm
Područja: Marketing
Kako stvoriti, osvojiti i gospodariti tržištima

Kako stvoriti profit kroz prvoklasni marketing, a istodobno iskoristiti marketing za razumijevanje, stvaranje, komuniciranje i isporuku vrijednosti? Kako razviti i koristiti tržišne informacije, te pridobiti i zadržati kupce? Odgovore na ta pitanja pronaći ćete u novoj knjizi jednoga od najvećih umova suvremenog marketinga, Philipa Kotlera. Philip Kotler - Koledži se natječu za pridobivanje studenata; muzeji nastoje privući posjetitelje; umjetničke organizacije žele pridobiti svoju publiku; crkve traže župljane; i svi oni trebaju financijska sredstva. Pojedinci također provode marketinške aktivnosti: političari žele glasove, doktori traže pacijente, a umjetnici žele postati slavni. Ono što im je svima zajedničko jest želja da privuku odgovor ili financijski izvor od nekog drugog: pažnju, interes, želju, kupnju, usmenu predaju. Ali da bismo došli do tih odgovora, moramo ponuditi nešto što netko drugi percipira kao vrijedno, tako da druga strana dobrovoljno ponudi odgovor ili financijska sredstva u zamjenu. Na taj način se razmjena pojavljuje kao glavni koncept marketinga.

"Kotler je marketing. Svatko tko je nešto u marketingu treba čitati ovu knjigu."
Al Ries, predsjednik Ries & Ries i autor knjige Positioning

"Obvezna knjiga za svakog tko se bavi izgradnjom, primjenom i provjerom posebnih marketinških programa, koju je napisao jedan od najvećih umova suvremenog marketinga. Naručio sam primjerak za svakog zaposlenika u tvrtki."
Kevin J. Clancy, predsjednik i glavni direktor Copernicus Marketing Consulting i autor knjige Counterintuitive Marketing

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.