Ljepote hrvatskog jadrana

Ljepote hrvatskog jadrana (Tvrdi uvez)


Cijena: 396.00 kn
Vaša cijena: 356.40 kn
Uštedjeli ste: 39.60 kn

ISBN: 9789531408905
Izdavač: Mozaik knjiga
Godina izdanja: 2011
Broj stranica: 415
Format: 24.2*30 cm
Područja: Turističke monografije
U izmaglici vremena

Znate li da Hrvatska ima jednu od najrazvedenijih obala Europe?
Znate li da ju krasi više od tisuću otoka, otočića i hridi?
Otkrijte zašto ju svi vodeći inozemni turistički mediji reklamiraju kao "neotkriveni biser Sredozemlja" i destinacija koju svakako vrijedi posjetiti.

Na više od 400 stranica, uz pomoć veličanstvenih fotografija Darija Žagara i tekst Nevena Šerića, upoznajte se s neprocjenjivim blagom koje se prostire od Istre do Konavala.
Knjiga je podijeljena u pet cjelina - Istra, Kvarner, Sjeverna Dalmacija, Srednja Dalmacija i Južna Dalmacija. Nakon uvodnog dijela o svakoj pojedinačnoj regiji slijedi upoznavanje regionalnog središta (Pula, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik), a potom predstavljanje manjih mjesta od sjevera prema jugu. Ukupno je u knjizi obrađeno 64 lokacija između Savudrije i Prevlake. Knjiga obuhvaća sva značajnija turistička odredišta na istočnoj obali Jadrana, ali i neke manje poznate destinacije koje su čitateljima približene zahvaljujući vrlo lijepim fotografijama. Zastupljeni su sva veća urbana središta, gotovo svi veći otoci, svi nacionalni parkovi i parkovi prirode na prostoru Primorske Hrvatske, kao i svi spomenici koji se nalaze na UNESCO-ovu popisu svjetske kulturne baštine.

Dinamičan izgled prijeloma također pridonosi atraktivnosti ovoga naslova. Više od 400 vrlo lijepih fotografija, autor svih je Dario Žagar.

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.