Pobjednik ostaje sam, ali svi žele biti pobjednici - Celebrity Books

Bogati i slavni, kamere, fini banketi, moda. A onda nastupa stvarnost. U svom najkontroverznijem romanu do sada, Coelho istražuje suvremeni svijet bogatih i slavnih i onoga što je skriveno ispod glamura.

Ipak, Coelhov najnoviji uradak nije samo kritički pogled na stvaranje modernog društva pod presudnim utjecajem pop kulture, već i tragična ljubavna priča o serijskom ubojici koja ima šokantan završetak koji je nagoviješten naslovom romana.

Svojom novom knjigom Coelho za sobom ostavlja drevne parabole poput "Alkemičara"  i "Demona i gospođice Prym"  i prebacuje se na sadašnjicu zadržavajući kao najveću vrijednost svoje filozofsko poimanje života i sudbine, uspješno vodeći zaplet pun napetosti sve do posljednje stranice. Pa čak iako pobjednik na kraju ostaje sam, možemo biti sigurni da svi žele biti taj pobjednik.

Cijeli članak možete pročitati ovdje .
×
Prijava
Izgubljena lozinka
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.