Vodič kroz lektiru za više razrede OŠ od 5-8 razreda

Vodič kroz lektiru za više razrede OŠ od 5-8 razreda (Meki uvez)


Cijena: 69.90 kn
Vaša cijena: 62.91 kn
Uštedjeli ste: 6.99 kn

ISBN: 953223120x
Izdavač: Mozaik knjiga
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 598
Format: 16.5*24 cm
Područja: Viši đački (osnovna škola) , vodič kroz lektiru
Priručnik VODIČ KROZ LEKTIRU ZA VIŠE RAZREDE OSNOVNE ŠKOLE namijenjen je ponajprije učenicima od V do VIII, razreda osnovne škole, njihovim roditeljima i nastavnicima hrvatskog jezika, a donosi niz korisnih informacija vezanih uz književna djela koja čine uobičajenu osnovnoškolsku lektiru.

Na jasan i pregledan način VODIČ donosi: bilješke o piscima, sadržaje književnih djela, temeljne informacije o vrsti, kompoziciji, tematsko-idejnom sloju, likovima te jeziku i stilu djela, a u dodatku nalaze se osnovne upute za pisanje dnevnika čitanja. Da bi VODIČ bio od pomoći pri samostalnoj analizi, obavezno je pročitati književno djelo u cijelosti.

Knjiga obrađuje sve lektire koje se uče od IV do VIII razreda osnovne škole. Neke od lektira su: Čarli i tvornica čokolade, Početak plovidbe, Koko u Parizu, Junaci Pavlove ulice, Trojica u Trnju, Starac i more, Bitka kod Bistrice, Pustolovine Toma Sojera, 20000 milja pod morem, Oliver Tvist, Robinzon Kruso, Strah u ulici lipa, Legenda i Kristu, Sretni kraljević, Mali princ, Romeo i Julija, Bijeli klaun,...

drugi kupci su uz ovaj naslov kupili i ovo

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.