Zaljubljeni i zaluđeni

Zaljubljeni i zaluđeni (Meki uvez)

Trenutno nije dostupno.
Cijena: 129.00 kn
Vaša cijena: 116.10 kn
Uštedjeli ste: 12.90 kn

ISBN: 9789531404273
Izdavač: Mozaik knjiga
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 263
Format: 13.5*21.5 cm
Područja: Proza
Sve što zna o životu J. D. Carver naučio je na ulici. Kad ga neočekivano nasljedstvo dovede u odmorište Star Lake Lodge, gdje zahtijeva svoju polovicu, očekivat će samo nevolje. No suvlasnici druge polovice, obitelj Lawrence - borbena ujna Sophie i staloženi ujak Ben, nedodirljiva Dru i njezin mali sin Tate - dočekuju ga raširenih ruku, što samo dodatno potkrepljuje sumnju da mu nešto kuju iza leđa i stoje odlučan razotkriti.

Doduše, djelić njega pritom čezne za toplim obiteljskim životom kojim oni žive... Dru je konačno uspjela pobiti ugled zločeste cure, i premda život u odmorištu nije uzbudljiv, silno se zaštitnički postavlja prema svojoj povučenoj obitelji. Sposobnost nemilosrdnog J. D. Carvera da je izbaci iz takta - pa čak i probudi onako kako je nitko već dugo nije probudio - samo dokazuje da nije za nju. No, zašto onda njezin sin obožava tipa kao daje heroj? I zašto joj se srce stisne svaki puta kad njegovo lice poprimi izraz djeteta koje čezne za slatkišima?

Bili su uvjereni da znaju sve o životu... sve dok se nisu upoznali. Mogu li posrnula dobra cura i muškarac koji u životu nije imao sreće izgraditi vjeru jedno u drugo i dopustiti si ljubav?

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.