Anita Moorjani u Zagrebu 14. – 15. 3. 2015.

Svjetska senzacija!

Istinito svjedočanstvo autorice koja je doživjela kliničku smrt i pobijedila rak. Pročitajte upravo objavljen bestseler Anite Moorjani „Ponovno rođena“ i prijavite se na radionicu koju će Anita održati u Zagrebu od 14. do 15. ožujka 2015. 

http://alternativainformacije.com/2014/12/anita-moorjani-u-zagrebu/
 

Nakon gotovo četiri godine borbe s karcinomom i zloćudnim stanicama, njezino je tijelo počelo otkazivati. Lebdjela je na granici između života i smrti, a tada je spoznala svoju urođenu vrijednost i stvarni uzrok svoje bolesti. Dok je polako dolazila k sebi, shvatila je da joj se stanje poboljšalo nevjerojatnom brzinom – iz bolnice je otpuštena u roku od samo nekoliko tjedana, a u njezinu tijelu više nije bilo ni traga zloćudnim stanicama!

Fascinantnu priču o životnoj borbi Anite Moorjani otkrijte u upravo objavljenoj knjizi „Ponovno rođena“ u izdanju V.B.Z.-a.

Anita Moorjani proglašena je jednom od 100 najutjecajnijih duhovnih osoba 2014. godine. U suradnji s gospođom Karmen Jerković, izdavačka kuća V.B.Z. poziva vas na druženje s Anitom u Zagrebu od 14. do 15. ožujka na dvodnevnoj radionici „Od bolesti i smrti do potpunog ozdravljenja“. 

Na radionicu se možete prijaviti ovdje.

„Mogla sam odabrati hoću se vratiti… ili nastaviti prema smrti. Odlučila sam se za povratak kad sam shvatila da je raj stanje, a ne mjesto…“

Knjiga o fascinantnom ozdravljenju, osobnoj veličanstvenosti i nebeskom kraljevstvu koja potvrđuje da smo svi mi duhovna bića s ljudskim iskustvom... i da smo svi jedno!

„Ponovno rođena“ nadahnjujući su memoari Anite Moorjani. Nakon gotovo četiri godine borbe s karcinomom i zloćudnim stanicama, njezino je tijelo počelo otkazivati. Lebdjela je na granici između života i smrti, a tada je spoznala svoju urođenu vrijednost i stvarni uzrok svoje bolesti. Dok je polako dolazila k sebi, shvatila je da joj se stanje poboljšalo nevjerojatnom brzinom – iz bolnice je otpuštena u roku od samo nekoliko tjedana, a u njezinu tijelu više nije bilo ni traga zloćudnim stanicama!

Anita Moorjani pripovijeda nam o svom djetinjstvu u Hong Kongu, poslovnim izazovima, o svojoj istinskoj životnoj ljubavi te o danima koji su je prikovali za bolesničku postelju. Otkriva nam što je sve naučila iz bolesti, kako je demantirala liječnike i suvremenu medicinu, priča nam o ozdravljenju, strahovima i istinskoj veličanstvenosti svakoga od nas. Fascinantno i dirljivo iskustvo blizine smrti iz temelja joj je promijenilo poglede na život i danas je sve što radi prožeto dubinom i spoznajama koje je dobila dok je bila na „drugom svijetu“.

.
.

Možda će vas zanimati

×
Prijava
Izgubljena lozinka
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.