Bestseler Anite Moorjani dobiva filmsku ekranizaciju
Zagreb, svibanj 2015. - Knjiga Ponovno rođena, čije je hrvatsko izdanje objavio V.B.Z., nakon izvanrednog uspjeha postaje film. Filmska prava ove nevjerojatne knjige otkupio je slavni britanski filmski redatelj i producent Ridley Scott koji je sudjelovao u stvaranju Oskarom nagrađenih filmova Thelma i Louise (1991.), Gladijator (2000.) i Pad crnog jastreba (2001.). Scott se udružio s producenticom Gianninom Facio i scenaristicom Colet Abedi.

Knjiga Anite Moorjani ne prestaje oduševljavati čitatelje širom svijeta još od svog prvog izdanja. U nadahnjujućim memoarima autorica piše o vlastitom iskustvu bliske smrti koje je doživjela nakon što su joj svi organi otkazali. Uzrok je tome bio rak limfnih žlijezda, ali i nešto mnogo dublje. O svemu što je naučila iz tog iskustva, Anita Moorjani  redovito drži predavanja, često daje intervjue i gostuje u televizijskim emisijama. Priliku da upoznaju ovu fascinantnu autoricu nedavno su imali i hrvatski čitatelji kada je Moorjani na nekoliko dana posjetila Zagreb i predstavila svoju knjigu.

Snimanje filma, koji obožavatelji Ponovno rođene nestrpljivo iščekuju, trebalo bi uskoro započeti.

Možda će vas zanimati

×
Prijava
Izgubljena lozinka
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.