Konferencija "POZITIVAN DAN" u Zagrebu

Konferencija „Pozitivan dan“, koja će se održati 3.10.2015. godine od 09:30 do 18:00 h u hotelu The Westin Zagreb, jedinstven je događaj s obiljem pozitivne energije i inspirativnim predavanjima o različitim temama i vještinama kojima je cilj povećati kvalitetu života kroz osobni rast i razvoj. Provedite jedan „Pozitivan dan” s predavačima čija je zajednička vizija i misija podržavanje i učenje drugih kako što bolje i kvalitetnije ostvariti svoje želje, ciljeve i snove. Na odličnim inspirativnim prezentacijama i predavanjima moći ćete dobiti informacije kako otvoriti svijest za nove prilike i spoznaje, a što je najvažnije, sve ćete moći primijeniti odmah i sada te istoga trenutka uočiti korisne promjene na svim nivoima.

Za vas smo osmislili i kreativan rad nakon konferencije: „Pozitivan dan” nastavlja se ciklusom radionica „Umjesto na špicu, dođi na radionicu” subotom ujutro, o kojima ćete više čuti na samoj konferenciji, a na kojima ćete moći kontinuirano raditi na sebi i tako otvoriti sasvim nove vidike i prilike.

Osim predavanja i radionica, pripremili smo poklone i bogate nagrade naših sponzora: Eva Water Clinic, izdavačka kuća V.B.Z., Lakoća življenja d.o.o., Inkubator sreće i Loli Art Home Made.


OSVOJI ULAZNICE NA KONFERENCIJU "POZITIVAN DAN"

- ulaznice možete osvojiti putem naše facebook stranice na

https://www.facebook.com/VBZ.bookshop

 

Za ulaznicu je potrebno kopirati slogan konferencije na svoj zid i podijeliti događaj među svojim prijateljima.

 

Link na događaj: https://www.facebook.com/events/1653653241517492/

Slogan konferencije: „Promijeni život i ostvari san, dođi na Pozitivan dan“ – 3. 10. 2015., The Westin Zagreb

 

Datum završetka nagradne igre je ponedjeljak 28.9.2015.

Možda će vas zanimati

×
Prijava
Izgubljena lozinka
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.