Mystic sajam od 15.-18.10.2015.


6. Međunarodni sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti

Prirodna ravnoteža, zdravo življenje i snaga različitosti temeljne su odrednice ovog projekta.

Količina i kvaliteta sadržaja izražene u prethodnih pet godina kroz područja ORGANICA, KrONOPLJA i ALTERNA rezultirale su snažnim dinamičkim rastom potražnje posjetitelja i medija te potaknule usklađivanje konvencionalnih promišljanja sa zahtjevima vremena u kojem živimo.

Istraživanja potvrđuju da sajam Mystic-Organica u izlagačkom i osobito programskom segmentu ima status jednog od pet najvećih tematskih događanja u Europi. 


Cilj je ovog sajma ukupnim izlagačko-programskim sadržajem predstaviti postojanje mogućnosti odabira. U tom kontekstu sajam nizom tema utječe na shvaćanje upitnosti konvencionalnih postavki, predrasuda i stereotipa te podiže svijest na višu razinu. Okvir izlagačkog sadržaja čine ORGANICA, KrONOPLJA i ALTERNA. Stručni i edukacijski program obuhvaća predavanja, seminare, radionice, prezentacije i demonstracije. 

Možda će vas zanimati

×
Prijava
Izgubljena lozinka
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.