Predstavljanje slikovnica - dobrodošli veliki i mali

Tko najljepše oboji blagdanski poster Mire i Mare može osvojiti vrijednu nagradu dođe li sa svojim uratkom na predstavljanje slikovnica u Knjižnicu i čitaonicu Bogdana Ogrizovića, u utorak 6. 12. 2016. u 13 sati!

Čekamo vas, vrijedni umjetnici! 
Izdavačka kuća v|b|z s veseljem poziva velike i male na predstavljanje slikovnica 

Utorak, 6. prosinca 2016. godine, u 13 sati
Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, Zagreb.

Sudjeluju:
Davor Šunk, Vanda Čižmek, Robert Mlinarec i Koraljka Penavin

Radujemo se vašem dolasku!

Dok čekate najdraže nam razdoblje darivanja, ovdje možete preuzeti i ispisati blagdansku avanturu Mire i Mare i pokloniti je svojim najmilijim malim umjetnicima da je ukrase.

U komentar na našoj facebook stranici stavite obojani blagdanski poster, a 3 nabolja nagraditi čemo slikovnicom po izboru iz serijala “Miro i Mara”

- link na VBZ facebook stranicu


Autorske slikovnice domaćih autora, dizajnera i ilustratora zasigurno su najbolji izbor poklona za vaše najmlađe. One će im pomoći da razviju književno-umjetnički ukus, obogate svoj rječnik i razviju ljubav prema čitanju iz užitka! Predstavljamo vam čak četiri takve slikovnice upravo objavljene u nakladi V.B.Z.-a.

×
Prijava
Izgubljena lozinka
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.