vRIsak 2016


9. sajam knjiga i festival autora vRIsak (2. – 12. lipnja, 2016.)


Najveći riječki književni događaj vratio se veći i uzbudljiviji nego ikad! I ove godine u Rijeku donosimo sajam knjiga s velikim brojem nakladnika, najnovijim naslovima i popustima do 80%. Sajam se odvija na tri lokacije: u V.B.Z. knjižari na Korzu i u modernim kupolama koje smo postavili na Jadranskom trgu i Trgu 128. brigade Hrvatske vojske. Sajam je već počeo i traje do 12. lipnja pa svakako dođite prolistati naslove koje vam nudimo.

Novost koju uvodimo ove godine je glazbena podloga sajmu kroz fine elektroničke ritmove ponajboljih mladih DJ-a riječke klupske scene koji su vam pripremili savršeni soundtrack dok birate knjige u kojima ćete uživati ovo ljeto. Za dobru muziku i vaše uši brinu se Rinoma, Pero Despero iz legendarnog kolektiva Six Martinis i Di.Merkl.

Festivalski program Vriska ove je godine bogatiji no ikad, uz više od 40 književnih događaja i više od 80 gostujućih autora, prevoditelja i nakladnika iz Hrvatske, zemalja regije i Europe, zahvaljujući našem posebnom programu „Europom u 30 knjiga“ koji u Rijeku dovodi autore iz Finske, Danske, Estonije, Islanda, Slovačke, Cipra i Grčke. Program će se održavati na više lokacija u centru Rijeke. Svakako nas posjetite i upoznajte autore zaslužne za najbolje što domaća i europska književnost mogu ponuditi.

A nakon zadnje promocije dana, pridružite nam se i na službenom after party programu Vriska kojem će svake večeri domaćini biti kultni riječki klubovi Tunel i Život. Zabavu nastavljamo do kasnih noćnih sati uz nastupe sjajnih DJ-a, portugalskog El Gadzéa i legendi lokalne elektroničke scene kao što su Dr. Smeđi Šećer, DJ Luna Morado, Čupakabra iz sjajnog kreativnog dvojca Miće Mace i Nino Bellen iz poznatog kolektiva Six Martinis. Uz sve to, najuzbudljiviji Vrisak ikad ćemo zatvoriti na 3. Impulse festivalu i velikom tulumu koji spremaju u Nemo pubu, Tunelu i Životu uz izvrsnog Phillipea iz sad već međunarodno slavnog Zagrebačkog kolektiva CFSN.

Možda će vas zanimati

×
Prijava
Izgubljena lozinka
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.