Korisničko ime:

Lozinka:

košarica je prazna

Časopisi - ELI

Ispunjenu narudžbenicu pošaljite poštom na

V.B.Z. d.o.o. 
Velikopoljska 12,
10010 Zagreb

ili faksirajte na broj
01/ 6235 - 418

Individualne uplate možete izvršiti na žiro-račun
2402006-1100055178
uz poziv na broj 7510

molimo kopiju narudžbenice i potvrdu o uplati poslati na našu adresu

Narudžbenicu za pretplatu za školsku godinu 2012/2013 preuzmite ovdje.


Poštovani,

u trenutcima pred izlazak prvih brojeva, željeli bismo Vas još jednom podsjetiti na časopise renomiranog talijanskog izdavača ELI, koji svojim zabavnim, a istodobno i edukativnim sadržajem predstavljaju izvrsnu nadopunu svakodnevnom radu u nastavi.

Ovdje možete preuzeti narudžbenicu, a detalje o časopisima te dodatne materijale za profesore možete pogledati na www.elimagazines.com

Pretplata vrijedi za cijelu školsku godinu – 6 časopisa

Osim količinskog popusta, nudimo niz drugih pogodnosti:
• besplatan primjerak časopisa za 10 i više naručenih pretplata na isti časopis
• besplatan priručnik za nastavnika i audio materijal

Upute za nastavnike, nastavne pripreme, fotokopirni materijali, jezični portfolio, audio materijali i druge dodatne informacije mogu se preuzeti na web stranicama (u pdf i MP3 formatu) www.elimagazines.com
ELI časopisi bazirani su na smjernicama Common European Framework-a i to za nivoe A1-C2.

Zainteresirani?
Zatražite svoje ogledne primjerke na tel. 01/ 5566-306, 6254-686 ili na adresi e-pošte mladen.zatezalo@vbz.hr .
Narudžbenicu za pretplatu za školsku godinu 2012/2013 preuzmite ovdje.

Tijekom višegodišnjeg korištenja u nastavi ELI časopisi su se pokazali kao izvrstan dodatni materijal u poučavanju stranihjezika. ELI časopisi bude znatiželju vaših učenika donoseći najzanimljivije teme današnjice i aktualne materijale te tako oplemenjuju i osvježavaju nastavu.
Osim aktualnih tema, sadrže osvrt na gramatiku i teme vezane za kulturu zemlje čiji se jezik uči. Teme se, osim kroz članke, obrađuju i u obliku postera, fotografija, opisa događaja, tradicije i običaja, intervjua, primjereno stupnju znanja jezika.
Veliki izbor tema kako što su ekologija, sport, glazba, film, kultura i "up-to-date" koncept cine ELI casopise drugacijima i teško ih se može usporediti s bilo kojim udžbenikom. Prikladni su za rad u grupi i za samostalno ucenje.
U ponudi su casopisi na engleskom, njemackom, talijanskom, španjolskom, francuskom, latinskom i ruskom jeziku. Časopisi izlaze 6 puta tijekom školske godine (i to krajem mjeseca - rujan, listopad, studeni, sijecanj, ožujak, svibanj).
Posjetite www.elimagazines.com jer tamo vas očekuje još više dodatnih materijala, igara, križaljki i raznih drugih aktivnostikoji će vam zasigurno pomoći u nastavi.