Živjeti s dijabetesom

Živjeti s dijabetesom (Tvrdi uvez)

Trenutno nije dostupno.
Cijena: 39.00 kn
Vaša cijena: 35.10 kn
Uštedjeli ste: 3.90 kn

ISBN: 9789532211207
Izdavač: Dušević & Kršovnik
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 219
Format: 14,5*20*20 cm
Područja: Zdravlje, samopomoć
Vodič za otkrivanje i bolje razumijevanje šećerne bolesti.

INZULIN - HIPOGLIKEMIJA - TIP 1 I TIP 2 - RAZINA GLUKOZE - KRONIČNE KOMPLIKACIJE - LIJEČENJE PREHRANOM - LIJEČENJE LIJEKOVIMA - DIJABETES U TRUDNICA I DJECE

Dijabetes je bolest o kojoj većina ljudi zna ponešto, pa bilo to točno ili ne. Za većinu je to bolest koju uzrokuje prevelika količina šećera u krvi, a liječi se redovitim uzimanjem tableta ili injekcija inzulina. To je uglavnom točno, no potpuno je pogrešno tumačenje prema kojemu dijabetes uzrokuje jedenje previše slatkiša!

Možda se zna i da dijabetičar mora redovito jesti, ali da mora izbjegavati slatku hranu i sa sobom uvijek nositi lijekove. Možda neki znaju i da takve osobe moraju redovito kontrolirati razinu šećera u krvi u medicinskim ustanovama ili kućnim testom. Ali veoma je važno da se svi mi što bolje upoznamo s dijabetesom jer je sve više oboljelih od te bolesti. Zapravo je broj oboljelih dosegnuo epidemijske razmjere i velika je prijetnja svim ljudima.

Ako vi sami ili netko vama blizak oboli od dijabetesa, poželjno je da što više saznate o ovoj bolesti. Svrha je priručnika "Živjeti s dijabetesom" bolje razumijevanje toga složenog poremećaja. Informacije iz ove knjige potkrijepit će one koje su vam dali medicinski stručnjaci, ali će pružiti i dodatne obavijesti osobama oboljelim od dijabetesa i njihovim obiteljima.

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.