Alergije

Alergije (Meki uvez)


Cijena: 129.00 kn
Vaša cijena: 116.10 kn
Uštedjeli ste: 12.90 kn

ISBN: 9531742731
Izdavač: Zagrebački holding - AGM
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 238
Format: 13.5*20.5 cm
Područja: Zdravlje, samopomoć
Alergije - Borite se protiv njih prehranom prilagođenom krvnoj grupi
4 krvne grupe 4 plana za borbu protiv alergija.

Individualizirani plan za borbu protiv alergija na okoliš i hranu, kroničnih sinusnih infekcija, astme i srodnih stanja. Od autora knjiga o pravilnoj prehrani prema krvnim grupama, tiskanih u više milijuna primjeraka, izišla je nova knjiga – pomoć bez koje nećete moći živjeti. Pronađite svoj plan za borbu protiv alergija na okoliš i prehranu, kroničnih sinusnih infekcija, astme i srodnih stanja.

Taj borbeni plan nudi: 
- IZNIMNO DOBRO: nova kategorija koja označava hranu s medicinskim svojstvima koja mogu pomoći da spriječite alergije i borite se protiv njih. 
- Nove podatke - koje ne možete pronaći ni u jednoj od ostalih knjiga vezanih uz krvne grupe – uporabi hrane, pića, čajeva i dodataka prehrani za borbu protiv alergija. 
- Tablice s jelima i preporuke o prehrani nude vodiče za liječenje alergija, specifične za svaku krvnu grupu. Najnovija istraživanja o prevenciji i liječenju alergija i alergijskih stanja. 
- Upitnike za određene krvne grupe na temelju kojih se procjenjuje rizik i prati napredak tijekom ozdravljenja.

Dr. Peter J. D'Adamo je promijenio naš odnos prema zdravlju i bolesti. Potaknut velikim zanimanjem za prehranom po krvnim grupama, pokrenuo je novu revolucionarnu biblioteku o zdravlju.

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.