Dijabetes

Dijabetes (Meki uvez)

Trenutno nije dostupno.
Cijena: 49.00 kn
Vaša cijena: 44.10 kn
Uštedjeli ste: 4.90 kn

ISBN: 9532231072
Izdavač: Mozaik knjiga
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 96
Format: 9*15 cm
Područja: Zdravlje, samopomoć
Dijabetes - optimalna prehrana za bolesnike s dijabetesom tipa 1 i tipa 2

Optimalna prehrana za dijabetes tipa 1 i tipa 2;
- INFORMATIVAN: što valja znati o suvremenoj zdravoj prehrani kod dijabetesa,
- PREGLEDAN: velike tablice namirnica bogatih ugljikohidratima s podacima o količini kalorija, balastnih tvari i bjelančevina,
- PRAKTIČAN: tablice jednakovrijednih namirnica siromašnih ugljikohidratima uz navedene količine bjelančevina, masnoća i kolesterola.

Dijabetičar ste, ali usprkos toj činjenici želite voditi normalan obiteljski život, raditi u svojoj struci, raznoliko se hraniti, baviti se športom i odlučivati o svojem slobodnom vremenu. Sve to omogućuje sveobuhvatna terapija dijabetesa, koja će, međutim, biti uspješna samo ako u njoj potpuno sudjelujete.

Što više znate o tjelesnom metabolizmu, načinima terapije i pravilnoj prehrani, to aktivnije sudjelujete u procesu liječenja. Tako postajete ravnopravni partner liječnika specijalista za dijabetes, savjetnika u terapiji i stručnjaka za prehranu. Prehrana je središnja tema ovog priručnika jer baš taj dio terapije čvrsto počiva u vašim rukama.

U ovoj ćete knjižici pronaći primjere kako preporuke o pravilnoj prehrani primijeniti u svakodnevnom životu. Pregledne tablice jednakovrijednih namirnica s mnogo i malo ugljikohidrata pomoći će vam da se usprkos dijabetesu hranite raznoliko i da pritom i dalje uživate.

drugi kupci su uz ovaj naslov kupili i ovo

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.