Joga umjesto faceliftinga

Joga umjesto faceliftinga (Meki uvez s klapnama)


Cijena: 80.00 kn
Vaša cijena: 72.00 kn
Uštedjeli ste: 8.00 kn

ISBN: 9789532019841
Izdavač: V.B.Z. d.o.o.
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 160
Format: 21*21 cm
Područja: Zdravlje, samopomoć
Pokažite svoje lice u najboljem svjetlu i pomladite ga na prirodan način! Da biste izgledali mlađe i vratili sjaj svojoj koži ne trebaju vam ni injekcije Botoxa, ni zahvati kod estetskog kirurga (koju su i opasni i ostavljaju vidljive ožiljke), kao ni skupi tretmani kolagenom.

Bit će vam dovoljna knjiga "Joga umjesto faceliftinga" Marie-Véronique Nadeau. Iz nje ćete saznati kako se možete pobrinuti sami za sebe i u BILO KOJOJ ŽIVOTNOJ DOBI imati čarobno lice i prekrasnu kožu.

Marie-Véronique Nadeau svoj program temelji na JOGI, a vježbe koje je posebno osmislila za mišiće lica i vrata imaju zadaću "ispeglati" duboke i sitne bore, naboranu kožu lica i vrata, podočnjake, podbradak... Program je ilustrirala mnoštvom fotografija, koje olakšavaju izvođenje vježbi, te korisnim tablicama.

Najbitnije od svega jest da je program za ljepotu Marie-Véronique Nadeau dostupan SVIMA, SVUGDJE i U BILO KOJEM TRENUTKU! Vježbajte samo pet do deset minuta svakoga dana – za radnim stolom, dok sjedite u automobilu za vrijeme prometne gužve, ili dok se vozite vlakom, autobusom ili tramvajem, ili dok gledate televiziju – i rezultate ćete zapaziti već za dva tjedna, ili čak ranije. S pomoću ovog revitalizirajućeg programa i jednostavnih vježbi vratit ćete sat unatrag – i biti ljepši, i izvana i iznutra.

"Priroda vam je podarila lice koje imate u dvadesetoj godini, a vi sami trebate zaslužiti lice koje imate u pedesetoj."
Coco Chanel

Prevela: Radha Rojc Belčec

drugi kupci su uz ovaj naslov kupili i ovo

knjige slične tematike

Joga Hall, Jean 180,00kn 162,00 kn
Trenutno nije dostupno

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.