Klika

Klika (Meki uvez)

Trenutno nije dostupno.
Cijena: 49.00 kn
Vaša cijena: 49.00 kn
Uštedjeli ste: 0.00 kn

ISBN: 9789532206791
Izdavač: Algoritam d.o.o.
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 199
Format: 13*19 cm
Područja: Proza , Teenage kutak
Upoznajte Kliku: Massie Block (sjajne smeđe kose i blistava osmijeha, neupitna je zapovjednica Klike, ali i ostatka društvene scene u elitnoj privatnoj ženskoj školi Octavian Country u Westchester Countyju u državi New York, Massie zna da bi mnogi dali sve da budu poput nje), Dylan Marvil (Massiena prva časnica koja joj se, kad ne pije dijetalne frapee, neprestano ulizuje), Alicia Rivera (podmukla koliko i lijepa, Alicia se vrlo dobro snalazi u svijetu odraslih zahvaljujući svojoj ljupkosti. Voljela bi zauzeti Massieno mjesto. Možda joj jednog dana i uspije) i Kristen Gregory (pametna i marljiva, uvrijedit će vas prije nego uspijete reći: "Nije mi frizura ružna").

A onda će na scenu stupiti Claire Lyons, nova cura s Floride, u tenisicama Keds i tregericama iz Gapa starima dvije godine. Na Claireinu nesreću, njezina će obitelj stanovati u gostinjskoj kući na imanju Massienih roditelja dok ne pronađu novi dom. Claireina budućnost izgleda gore od loše kopije Prade. No uz malo sreće i puno spletkarenja, možda i ona zamiriše na Chanel No. 19.

U prijevodu Lidije Kasik i uz naslovnu stranicu preuzetu s originalnog izdanja, Algoritam vam predstavlja prvi nastavak serijala Klika, ujedno prvijenac američke autorice Lisi Harrison.

Fotografija na naslovnici Carolyn Veith Krienke
Dizajn naslovnice Amy Greenspan

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.