Korisničko ime:

Lozinka:

košarica je prazna

Knjižara Karlovac

Knjižara Karlovac

Radiceva 3
47000 Karlovac
T: 047 600 638 , 047 600 639
F: 047 615 973
E: knjižara-karlovac@vbz.hr
voditeljica: Danijela Mažar Golubić

Radno vrijeme:
radnim danom : 7:30 - 20.00
subotom : 8:00 - 14:00
VBZ knjižara u Karlovcu nalazi se u Radicevoj ulici, žili kucavici staroga dijela grada prepoznatljive po nizu ducana s najboljom ponudom i stoga je postala simbolom za ulicu u koju se odlazi u kupovinu. Pješacka zona u ovoj ulici najdraže je odredište Karlovcana za šetnju i razgledavanje izloga medu kojima je i pet velikih prozora u izdavacki svijet kojima naša knjižara gradu pokazuje sve što je u izdavaštvu novo i važno.Naša knjižara na najbolji je moguci nacin, preuredenjem prostora u moderan i funkcionalan, bogato opremljen ducan, nastavila knjižarsku tradiciju ovoga grada.
S ponosom isticemo da smo jedina knjižara koja u Karlovcu nudi izbor inozemne knjige koja u vrijeme turisticke sezone privlaci i brojne "suvremene nomade". Tokom citave godine knjižara svojim kupcima stoji na usluzi za nabavu i prodaju školskih udžbenika za osnovne i srednje škole, te sveucilišta.

Od dobre i strucne knjige, auto-karte, cestitke, rokovnika i kalendara, školskog pribora, kancelarijskog materijala, ukrasne papirne konfekcije... svatko može pronaci nešto za sebe.

Prepoznatljivost knjižare je u velikom asortimanu za sve profile posjetitelja, te privlacnoj ponudi popusta na izdanja VBZ koji se krecu od 20-40%. Mogućnost plaćanja maestro karticom Karlovačke banke do 6 rata dodatno oplemenjuje ponudu u našoj knjižari.