Luna

Luna (Tvrdi uvez)

Trenutno nije dostupno.
Cijena: 129.00 kn
Vaša cijena: 129.00 kn
Uštedjeli ste: 0.00 kn

ISBN: 9789533160962
Izdavač: Algoritam d.o.o.
Godina izdanja: 2010
Broj stranica: 386
Format: 16*24 cm
Područja: Proza , Teenage kutak
Luna, ostavši bez roditelja i iskorijenjena iz poznate sredine, pokušava naći utočište u tetinoj obitelji. No tamo otkriva mračne tajne koje bi je mogle stajati života. Laži i obmane guraju je u zagrljaj jedine osobe u koju možda može imati povjerenja. No, hoće li je zabranjena ljubav s Alexom izvesti na svjetlo?

Algoritam vam donosi uzbudljiv fantastički roman Roberta Naprte, autora hvaljene trilogije kriminalističkih romana o inspektoru Čensu i prve domaće televizijske sapunice, Villa Maria, koju je svakodnevno preko malih ekrana pratilo više od 3 milijuna ljudi, suvremenog pisca koji se prvi u nas, odabirom ovakvog sadržaja, obraća tinejdžerskoj publici. U romanu koji prati život šesnaestogodišnje djevojke koja naglo ostaje bez roditelja riječ je, naime, o fantastičnim svjetovima vještica i vukodlaka, temeljenom na legendama koje se na našim prostorima provlače već stoljećima. Punokrvni suvremeni mladenački roman što ga nećete moći ispustiti iz ruke, pun strasti i uzbuđenja, ljubavi i akcije, prati sukobljene svjetove Svjetla i Tame od Austrougarske do danas. Provest će vas hrvatskim krajevima koje dobro poznajete – i nikada ih više nećete gledati istim očima. Uz vješto uplitanje povijesti i društvenih prilika, Naprta gradi suvremen mladenački roman koji će svoju publiku zasigurno naći i među onim malo starijima.

Za prekrasne ilustracije "Lune" zaslužna je mašta neponovljivog umjetnika izuzetnog likovnog senzibiliteta i jedinstvenog izričaja – Zdenka Bašića, mladog, višestruko nagrađivanog hrvatskog ilustratora svjetskoga glasa.

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.