Pomrčina

Pomrčina (Tvrdi uvez)


Cijena: 139.00 kn
Vaša cijena: 139.00 kn
Uštedjeli ste: 0.00 kn

ISBN: 9789532205695
Izdavač: Algoritam d.o.o.
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 496
Format: 15*24 cm
Područja: Proza
Dva klana, oba nadnaravno snažna, oba tek naizgled ljudska, održavaju nesiguran suživot u kišovitom Forksu, mjestašcu na sjeveroistoku američke savezne države Washington.

Nedaleko od Forksa leži velegrad Seattle, gdje nepoznati serijski ubojica upravo ostavlja desetke nedužnih žrtava za sobom. Šerif Forksa, Charlie Swan, zdvaja nad groznim vijestima zajedno s ostalim mještanima, ne sluteći da bi zlo u Seattleu moglo imati veze s njegovom kćeri Bellom.

Jedino što Charlieja brine što se Belle tiče njezin je dečko Edward Cullen, koji joj se vratio nakon što joj je slomio srce i bez objašnjenja mjesecima izbivao iz Forksa. Charlie ne zna zašto je Bella ostala tako vezana uz Edwarda, kad je uz nju cijelo vrijeme bio mladi Jacob Black, sin Charliejevog starog prijatelja Billyja, glavara plemena Quileute iz obližnjeg rezervata. Dok Bella odbija makar i porazgovarati s Jacobom, Charlie i ne sanja što ona namjerava učiniti odmah nakon što uskoro maturira – i kakvu će ulogu u tome imati ugledna obitelj Cullen, drevno pleme Quileute i zagonetna ubojstva u Seattleu…

Nakon velikog uspjeha "Sumraka" i "Mladog Mjeseca", predstavljamo željno očekivani nastavak serijala romantične strave za mlade iz pera Stephenie Meyer. "Pomrčina" je odmah po objavljivanju izvornog izdanja ove godine izbila na sâm vrh američkih i britanskih ljestvica popularnosti, skinuvši s prvog mjesta čak i završni nastavak sage o izvjesnom mladom čarobnjaku.

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.