Povijest hrvatskog turizma

Povijest hrvatskog turizma (Tvrdi uvez)

Trenutno nije dostupno.
Cijena: 100.00 kn
Vaša cijena: 90.00 kn
Uštedjeli ste: 10.00 kn

ISBN: 9536460459
Izdavač: Prometej
Godina izdanja: 2005
Broj stranica: 312
Format: 16.5*24.5 cm
Područja: Ekonomija općenito , Turizam, hotelijerstvo , Društvene znanosti
U ovoj knjizi autor pregledno i tematski, u riječi i slici, opisuje sve naše turističke vrijednosti, koje Hrvatsku, kao srednjoevropsku i mediteransku zemlju, čine najprivlačnijom turističkom destinacijom.

Obuhvaćena su sva kontinentalna i jadranska turistička mjesta, sve toplice i otoci, turističke atrakcije i rariteti, turistička društva i promet, dakle, sveukupnost hrvatskog turističkog identiteta. Na kraju knjige nalazi se Kazalo imena otoka i mjesta, Bibliografija i Summary.

Boris Vukonić redovni je profesor na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Profesor Vukonić u dva je mandata obavljao dužnost dekana Ekonomskog fakulteta, od 1996. do 2000. godine. Naročito područje interesa i specijalizacije Borisa Vukonića je politika turističkog razvoja, marketing u turizmu i rad turističkih agencija. Objavio je preko 150 znanstvenih i stručnih članaka u domaćim i međunarodnim časopisima. Autor je preko 80 referata na domaćim i međunarodnim stručnim i znanstvenim konferencijama i kongresima.

"Ovaj rad poslužit će studentima u dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi za bolje razumijevanje turizma kao značajne socijalne i ekonomske djelatnosti, dok će menadžerima i turističkim poduzetnicima obogatiti znanja, olakšati rad i omogućiti unapređenje turizma."
dr. Aleksandar Bogunović

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.