Sumrak

Sumrak (Tvrdi uvez)


Cijena: 129.00 kn
Vaša cijena: 129.00 kn
Uštedjeli ste: 0.00 kn

ISBN: 9789532204568
Izdavač: Algoritam d.o.o.
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 416
Format: 15,5*24 cm
Područja: Proza
Srednjoškolka Bella Swan pomirila se s neizbježnim. Mora napustiti sunčani Phoenix u Arizoni i otići živjeti s ocem u Forks, kišovito mjestašce na pacifičkoj obali poznato kao najoblačnije u cijelim Sjedinjenim Državama. Što je još gore, u malome mjestu svatko svakoga poznaje, pa Bella, koja nikad nije imala mnogo prijatelja i uvijek je cijenila samoću, sad pred svima mora pokazivati koliko je nespretna na tjelesnom i sramotiti se nesvjesticama kad vidi i najmanju kap krvi.

Samo, čini se da najljepšem učeniku gimnazije u Forksu – Edwardu Cullenu, jednom od četvoro braće i sestara iz samotnjačke obitelji o kojoj se malo zna, a o kojoj kruže mnoge jezovite priče – njezina nespretnost nimalo ne smeta. Iako su joj njegove nagle promjene raspoloženja isprva posve neobjašnjive, Bella polako počinje sumnjati da rješenje Edwardove zagonetke leži upravo u krvi. Ljudskoj krvi, njezinoj krvi, krvi zbog koje su Cullenovi grozomorno različiti od svih ostalih žitelja Forksa…

Književni debi Stephenie Meyer "Sumrak" ubrzo po objavljivanju stekao je kultni status među mladim čitateljima Amerike. U isti mah nesnosno strašan i razorno romantičan, "Sumrak" je vrhunska ljubavna priča za sve one koji su se oduvijek osjećali drugačijima, a nikad nisu vjerovali da bi netko savršen upravo to mogao shvatiti kao vrlinu i zavoljeti ih usprkos svemu što ih dijeli. Pa i po cijenu života – ili besmrtnosti.

Prvi dio trilogije koju čine "Sumrak", "Mladi mjesec" i "Pomrčina".
Knjigu resi izvorna ilustracija preuzeta s britanskog izdanja.

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.