Tračerica 2 : Znate da me volite

Tračerica 2 : Znate da me volite (Meki uvez)


Cijena: 49.00 kn
Vaša cijena: 49.00 kn
Uštedjeli ste: 0.00 kn

ISBN: 9789532206814
Izdavač: Algoritam d.o.o.
Godina izdanja: 2010
Broj stranica: 219
Format: 13*19 cm
Područja: Proza
"Dobrodošli na njujorški Upper East Side, gdje moji prijatelji i ja živimo u velikim, prekrasnim stanovima te pohađamo ekskluzivne privatne škole. Nismo uvijek najljubaznije osobe na svijetu, ali iskupljujemo se izgledom i ukusom."

Serijal romana "Tračerica" definitivni je hit što se glamura tiče – mjesto radnje otmjeni je Upper East Side u New Yorku, a priča prati uspone i padove u životima njegovih najljepših i najbogatijih mladih stanovnika koji će u ovom nastavku početi razmišljati o upisima na koledž. Naravno, jedino će Ivy League biti dovoljno dobar.

Priča se zahuktava, nova prijateljstva se sklapaju, a neka stara pucaju u sofisticiranom svijetu likova "Tračerice". Stvari se između Serene i Blair još uvijek nisu popravile, no kada proživi neke od najbolnijih trenutaka svog mladog života, Blair možda i shvati tko su joj pravi prijatelji. Znate da ćete voljeti i ovaj nastavak Tračerice.

U hrvatskom prijevodu Diane-Kerstin Gabriš i uz naslovnu ilustraciju preuzetu s originalnog izdanja, Algoritam predstavlja drugi dio serijala "Tračerica", roman "Znate da me volite".

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.