Učenjem u društvo znanja

Učenjem u društvo znanja (Tvrdi uvez)

Trenutno nije dostupno.
Cijena: 590.00 kn
Vaša cijena: 560.50 kn
Uštedjeli ste: 29.50 kn

ISBN: 9789537445102
Izdavač: Medicinska naklada d.o.o.
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 488
Format: 17*24 cm
Područja: Psihologija, pedagogija
Mala enciklopedija najvažnijih stvari koje trebate znati za kvalitetno učenje

Knjiga UČENJEM U DRUŠTVO ZNANJA je najnoviji priručnik i savjetnik za sustavno učenje, planiranje i organiziranje intelektualnog rada, za produktivno korištenje radnog i slobodnog vremena te poboljšanje postojećih kapaciteta.

Priručnik donosi sve relevantne sastavnice dobrog učenja od praćenja nastave, samostalnog rada i služenja literaturom do vježbi i uputa za „disciplinu uma“ i optimalno korištenje prirodnih (umnih) resursa svakog pojednica.

Knjiga je namjenjena učenicima, studentima i roditeljima za koje je napisan poseban prilog u kojem se nalaze praktični savjeti za obiteljski odgoj (od rođenja do školovanja) u svrhu dobrih odgojnih razultata i izvrsnog školskog uspjeha.

Autori ukazuju na pojavu potrebe za permanentnim usavršavanjem i profesionalnim preusmjeravanjem u suvremenom društvu pa tako ova knjiga prelazi okvire školskog sustava i njezina publika postaju i svi koji se trebaju konstantno educirati i oni koji trebaju mijenjati i nadopunjavati profesiju. Nove pojave u društvu (informatizacija, nestajanje određenih profesija) ukazuju na konstantnu potrebu usklađivanja i proširivanja postojećih znanja i kvalifikacija.

Osim toga, suvremen medicina učenje usko povezuje s kvalitetom mentalnih aktivnosti te potvrđuje da učenje novih znanja i proširivanje postojećih pogoduje očuvanju i razvijanju kognitivnih procesa do u duboku staračku dob.

Sve to ukazuje nedvojbeno na potrebu sticanja novih znanja za što nam je potrebno sustavno-plansko učenje o čemu ovaj priručnik kvalitetno i potanko informira.

knjige slične tematike

recenzije korisnikaSaznajte više o recenzijama

Ova knjiga još nema korisničkih recenzija.
Budite prvi koji će ocjeniti ovu knjigu i pomozite ostalim korisnicima pri odabiru.