Autor:

120,00 kn

Nema na zalihi

ISBN: 9789533211084Izdavač: Područje: Uvez: Kategorija: Jezik: HrvatskiBiblioteka: Naklada FibraGodina izdanja: 2013Format: 24*33

Nakon prekida partnerstva s Bunkerom‘74., Magnus je neko vrijeme radio nadžepnim erotskim izdanjima za tvrtkuEdifumetto. Ovdje Magnus nastavlja s istraživanjemerotskih tema koje ga eksplicitnoprivlače. Avanturistička su to vremena, kadaurednici džepnih izdanja „za vojnike“ čekajukako će cenzura, tada još prilično jaka, tretiratite nove ekscese konkurencije. U toj situacijiMagnus vrši funkciju onoga koji raščišćavaput, ne toliko radi svojih crteža, koliko radisadržaja koji ih prate.

U srpnju 1975. iznenada izlazi Neznanac iodmah se vidi da je riječ o neuobičajenomserijalu: izlazi u formatu džepnog erotskogstripa, u izdanju nakladnika specijaliziranogza taj sektor, ali erotika nije razlog njegovogpostojanja, naprotiv. Magnus ondje prebacujesvoju viziju avanture i ondje se osjeti, i tosnažno, povjetarac aktualnosti, kako se moždanikad nije osjetio u povijesti talijanskogstripa. Tu su, dakle, surove borbe u arapskimzemljama, teroristi, turbulentni Karibi, vječnopred revolucijom. Sve teme drage autoru kojislijedi svoj vlastiti pripovjedački put, odlučnoneuobičajen. U tih šest priča Magnus svojupoetiku dovodi do najviših vrhova: nema nijedne suvišne vinjete, ni jedne suvišne šale.Sve je funkcionalno, u službi brze i nevjerojatnoučinkovite naracije. Fuzija izmeđuteksta i slike je potpuna.

Onima koji će mu prigovoriti da se još nijeoslobodio karikaturistike Alana Forda zbogpokojeg grotesknog elementa koji je jošuvijek prisutan, Magnus uzvraća besprijekornomstilističkom strogoćom. To je trebaobiti mjesečnik, ali on, koji je mogao napravitii do 500 tabli mjesečno, sada nije uspijevaoza manje od dva mjeseca nacrtati stotinjaktabli svake epizode. Za „Trg Triju pčela“ injegov nastavak konstruirao je niz crteža zascenografiju eksplozije, koje je potom montiraotako da oblikuju kulisu na kojoj su bilepostavljenje figure, kao za animirane filmove.Te modificirane kulise stajale su ga dostavremena zbog pažnje kojom su napravljene.Cijena je, nažalost, bila previsoka i Neznanacje, izgleda, stigao do kraja svoga puta…

V.B.Z. online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. Usluge dostave ugovaraju se s prodajnim osobljem prilikom zaključivanja kupnje i vrijede u skladu s uvjetima prodaje u V.B.Z. d.o.o.

POŠTARINE

S namjerom potpune transparentnosti za krajnjeg kupca, omogućli smo prikaz troškova dostave na stranici artikla, na stranici košarice te stranici narudžbe. Taj je prikaz točan jedino ukoliko kupac unese točne i precizne tražene podatke. U suprotonome je moguće odstupanje troškova dostave koje će biti prikazano u ponudi i poslano kupcu.

Besplatne poštarine

Besplatne poštarine vrijede za kupovinu gdje iznos prelazi 300,00 kn.
Besplatne poštarine vrijede samo unutar granica Republike Hrvatske.

HR poštarine se obračunavaju po parametrima:
– narudžba do 300,00 kn = 25,00 kn poštarine
– narudžba od 301,00 kn + … = 0,00 kn poštarine

NAPOMENA:
Dužnost nam je obavijestiti Vas da će Vam Hrvatske pošte naplatiti iznos od 5 kn prilikom uručenja pošiljke na kućnu adresu kao trošak dostave iako je sama poštarina već plaćena od strane V.B.Z.-a i ne ulazi u trošak Vaše narudžbe.
Ukoliko knjigu/e podignete u pošti na osnovi Obavijesti o prispjeću pošiljke isti iznos nećete morati platiti.

NARUČIVANJE I ISPORUKE

Narudžbe šaljemo u sve zemlje svijeta.

ROK ISPORUKE

Hrvatska:  3 - 5 radnih dana.
Europa:  7 - 10 radnih dana.
Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Australija, Azija, Afrika:  15 - 20 radnih dana

No s obzirom da V.B.Z. online ne vrši uslugu dostave već istu za za nas pružaju vanjski suradnici, ne možemo utjecati na potencijalna kašnjenja u vremenu dostave. Ista se dešavaju vrlo rijetko te u posebnim prilikama (npr. Božić).

Dostava na otoke i u manja mjesta se odvija prema rasporedu dostavane službe (npr. 2 puta tjedno).

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Otmica u Sierri / Odmor u Zahleu”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.