fbpx

39,00 kn

Na zalihi

ISBN: 9789532950359Izdavač: Područje: Uvez: Kategorija: Oznake: , Jezik: EngleskiBiblioteka: Klett Verlag d.o.o.Godina izdanja: 2010Format: 21*29.5Broj stranica: 107

Priručnik “Znam za više 5” namijenjen je učenicima 5. razreda osnovne škole. Posebno je koristan onim učenicima koji žele unaprijediti znanje iz gramatike engleskog jezika, kao i onima koji trebaju vježbati gramatiku i bolje je razumjeti.

Priručnik prati nastavno gradivo učenja engleskoga u osnovnim školama, te je ponajprije namijenjen učenicima koji od 1., odnosno od 4. razreda osnovne škole uče engleski kao prvi strani jezik.

U priručniku “Znam za više 5” obrađena su poglavlja gramatike engleskog jezika primjerena za više razrede osnovne škole.

Ovaj priručnik ističe se svojom jasnom, logičnom i dosljednom strukturom koja je osobito korisna za učenje gramatike (bilo kojeg jezika). Svaka od opisanih tematskih cjelina sastoji se od četiri potpoglavlja: (1) Uvodni tekst, (2) Objašnjenje, (3) Zadaci, (4) Test. Svaki ovaj dio poglavlja ima svoju specifičnu funkciju koja se nedvosmisleno razaznaje.

Sva poglavlja započinju uvodnim tekstom. Uglavnom se radi o dijalozima koji su rječnikom, sadržajem i duljinom teksta primjereni učenicima 5. razreda osnovne škole, njihovim interesima i razvojnoj dobi. U svakom uvodnom tekstu jasno se razaznaje koja se tematska cjelina obrađuje u tom poglavlju jer autorice posebnom bojom naglašavaju onu gramatičku temu koja se nalazi u naslovu, što je didaktički opravdano i preporučeno, a ujedno je i vrlo pregledno.

Drugi dio poglavlja naziva se Objašnjenje. U ovom dijelu jedan lik (u formi učenika) kroz ‘strip oblačiće’ komunicira s učenicima čitačima te im objašnjava tvorbu, značenje i korištenje specifičnog vremena ili gramatičkog segmenta koji se u tom poglavlju obrađuje. Poruke ‘strip učenika’ kratke su i jasne i izdvajaju bit te gramatičke cjeline. Iz ovog je dijela uočljivo kako je autorica izrazito usmjerena na davanje ciljanih i važnih informacija u svakom poglavlju, sa svrhom boljeg memoriranja istih.

Treći dio svakog poglavlja čine zadaci za vježbanje. Autorice se koriste vježbama koje uključuju primjenu naučenoga kroz dopunjavanje rečenica, tvorbu gramatičkih oblika prema unaprijed objašnjenim pravilima, rješavanje osmosmjerki, uparivanje sličica i riječi i slično. Ovaj dio čini najveći dio svakog poglavlja, što je i razumljivo, s obzirom da se radi o vježbanju i ponavljanju gradiva ? ključnom elementu učenja.
Zadnje dvije stranice svakog poglavlja čini test za ponavljanje naučenoga. Testovi su zamišljeni po principu samovrednovanja ? svaki učenik sam sebi zbraja bodove koje je postigao i mjeri svoj uspjeh.

Na kraju osam tematskih cjelina nalaze se dva testa za ponavljanje. Prvi test obuhvaća prvih šest poglavlja, drugi posljednjih pet. Ovi testovi omogućuju učeniku kumulativnu provjeru znanja, pri čemu si svaki učenik i ovdje može sam bodovati svoj uspjeh.

V.B.Z. online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. Usluge dostave ugovaraju se s prodajnim osobljem prilikom zaključivanja kupnje i vrijede u skladu s uvjetima prodaje u V.B.Z. d.o.o.

POŠTARINE

S namjerom potpune transparentnosti za krajnjeg kupca, omogućli smo prikaz troškova dostave na stranici artikla, na stranici košarice te stranici narudžbe. Taj je prikaz točan jedino ukoliko kupac unese točne i precizne tražene podatke. U suprotonome je moguće odstupanje troškova dostave koje će biti prikazano u ponudi i poslano kupcu.

Besplatne poštarine

Besplatne poštarine vrijede za kupovinu gdje iznos prelazi 300,00 kn.
Besplatne poštarine vrijede samo unutar granica Republike Hrvatske.

HR poštarine se obračunavaju po parametrima:
– narudžba do 300,00 kn = 25,00 kn poštarine
– narudžba od 301,00 kn + … = 0,00 kn poštarine

NAPOMENA:
Dužnost nam je obavijestiti Vas da će Vam Hrvatske pošte naplatiti iznos od 5 kn prilikom uručenja pošiljke na kućnu adresu kao trošak dostave iako je sama poštarina već plaćena od strane V.B.Z.-a i ne ulazi u trošak Vaše narudžbe.
Ukoliko knjigu/e podignete u pošti na osnovi Obavijesti o prispjeću pošiljke isti iznos nećete morati platiti.

NARUČIVANJE I ISPORUKE

Narudžbe šaljemo u sve zemlje svijeta.

ROK ISPORUKE

Hrvatska:  3 - 5 radnih dana.
Europa:  7 - 10 radnih dana.
Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Australija, Azija, Afrika:  15 - 20 radnih dana

No s obzirom da V.B.Z. online ne vrši uslugu dostave već istu za za nas pružaju vanjski suradnici, ne možemo utjecati na potencijalna kašnjenja u vremenu dostave. Ista se dešavaju vrlo rijetko te u posebnim prilikama (npr. Božić).

Dostava na otoke i u manja mjesta se odvija prema rasporedu dostavane službe (npr. 2 puta tjedno).

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Znam za više engleski 5”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Predlažemo