Dragi naši,

ovih se dana nitko ne osjeća dobro. Neki od nas prestrašeni su, neki usamljeniji nego ikad, neki tužniji. Neki su izgubili voljene osobe i njima upućujemo našu iskrenu sućut. Proljeće je u punom cvatu na sjevernoj hemisferi, a mi pokušavamo držati udaljenost jedni od drugih i ostajemo kod kuće. Toliko se toga sada događa u našim umovima. Ali nismo sami. Svi želimo razumjeti svijet oko nas i želimo da nam mir ispuni srca.

Ove priče govore o empatiji, vjeri, povjerenju i nadi. Pogledajmo život i s vedrije strane, ostanimo smireni i nastavimo dalje.

Knjige Paula Coelha čitaju se na svim kontinentima i postale su dio mnogih kultura. Coelhovi čitatelji cijene ga i poštuju zbog njegova prepoznavanja problema u svijetu, njegove duhovnosti, njegova poštenja i mudrosti, ali ponajprije zbog njegove sposobnosti da svojim djelima dotakne sve nas. Coelhova publika ne poznaje spolne, dobne, klasne, kulturološke, nacionalne ili vjerske granice.

Priče možete pročitati ovdje:

abcd:  https://issuu.com/h.marta78/docs/p_coelho_abcd_sinisa_2020_duplerice

Značenje mira: https://issuu.com/h.marta78/docs/p_coelho_znacenje_mira_sinisa_2020_duplerice__1_

Paulo Coelho

Autor Alkemičara Paulo Coelho rođen je 1947. godine u Rio de Janeiru. Napisao je 30 knjiga koje su prodane u više od 230 milijuna primjeraka u 170 zemalja, a time je postao jedan od najčitanijih autora u svijetu danas. Paulo Coelho je glasnik mira Ujedinjenih naroda od 2007. godine, a ta ukazana čast omogućila mu je da nastavi promovirati međukulturni dijalog i usredotoči se na potrebe djece. Coelho je član Brazilske akademije znanosti i umjetnosti i dobitnik više od 115 nagrada i počasti, među kojima su nagrada Hans Christian Andersen, nagrada Grinzane Cavour za književnost i nagrada Chevalier de l’Ordre National de la Légion d’Honneur.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.