✨Film sniman na Rabu temelji se na istoimenom hit-romanu Zorana Ferića iz 2002. godine za koji je sam autor kazao kako je mediteranski “Twin Peaks”.

Dođite sutra na film i potpisivanje knjige Smrt Djevojčice sa žigicama 🎥📓

📌 Pozivamo Vas sutra, u srijedu, 27. rujna u Cinestar u Z centru da pogledajte odličan hrvatski film o kojem u posljednje vrijeme svi pričaju, “Smrt Djevojčice sa žigicama” redatelja Gorana Kulenovića koji atmosferu skandinavskih krimića prenosi na otok Rab.

Film sniman na Rabu temelji se na istoimenom hit-romanu Zorana Ferića iz 2002. godine za koji je sam autor kazao kako je mediteranski “Twin Peaks”.

Projekcija filma počinje u 18:15! 🔥

Više o filmu pročitajte ovdje. 

Pogledajte trailer filma.

📌 Cijena kino ulaznica je snižena, a neki će sretni gledatelji pronaći i V.B.Z.-ov poklon ispod sjedala – drugo izdanje kultnog romana “Smrt Djevojčice sa žigicama” Zorana Ferića po kojoj je istoimeni film snimljen! 🎁

📌 Nakon filma, u 20 sati, u V.B.Z.-ovoj knjižari u Z centru čekat će vas autor romana, Zoran Ferić, i redatelj filma, Goran Kulenović, koji će potpisivati knjige i filmske plakate! 😱

🔥 Čeka vas i popust od 20% na sve knjige Zorana Ferića! 😀

Vidimo se sutra u Z centru!

Smrt Djevojčice sa žigicama

Zoran Ferić

Smrt Djevojčice sa žigicama, prvi roman Zorana Ferića, urnebesan je crnohumorni roman u kojem je priča o ubojstvu lokalne prostitutke i pokušaju da se otkrije ubojica samo okvir unutar kojeg defiliraju brojni redikuli, a i oni koji su na prvi pogled “sasvim normalni” upleteni su u gomilu bizarnih i neočekivanih događaja. No, koliko god roman bio “pomaknut”, njegov mali otočki svijet prilično je vjerna preslika groteskne hrvatske stvarnosti, a humor kojim se s njom suočava ljekovit je i spasonosan.

NAPISAO SAM MEDITERANSKI TWIN PEAKS, U KOJEM SE UBIJAJU TRANSVESTITI, KRADU, PILE I NA BURI SUŠE LEŠEVI, ISTJERUJU VRAGOVI, LJUDI OPĆE S DUHOVIMA, A SVE JE ZAČINJENO SEKSOM I HUMOROM.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.