Ljeto nam se vratilo, a s njim i Ljetna akcija na kojoj vas čeka more knjiga na popustima do 60 % u svim V.B.Z.-ovim knjižarama i web-knjižari!

I dok odbrojavate dane do godišnjeg odmora, bez obzira na to provodili ga u hladu na plaži, na planini ili na gradskom asfaltu, ljeto je idealno godišnje doba za nadoknadu svih onih sjajnih knjiga koje ste tijekom godine zbog obaveza propustili pročitati.

Na akciji pronađite mnoštvo knjiga najvećih domaćih izdavača – s nama su Egemont, Fokus komunikacije, Fraktura, Koncept izdavaštvo, Mozaik, Naša djeca Nird, Opus Gradna, Planetopija, Profil, V.B.Z. i Znanje!

Ljetna akcija nudi knjige za svačiji ukus pa ćete tako na našim policama pronaći publicističke hitove poput bestselera “Razgovori s Bogom” Nealea Donalda Walscha, ali i inspirativne domaće putopise “U zemlji plemenitih ljudi” Hrvoja Rupčića i “Moja planina” Tatjane Šavorić, velike hitove skandinavske kraljice krimića Camille Läckberg – “Otok anđela”, “Srebrna krila” i “Zlatni kavez”, divne dječje naslove poput slikovnica “Suze svetog Lovre” i “Romeo i Julija” Zorana Ferića, kao i priče iz života posebne djevojčice Izadore Moon u serijalu knjiga Harriet Muncaster te brojne naslove najboljih domaćih autorica i autora, primjerice romane velikog Bekima Sejranovića i nagrađivane spisateljice Marine Šur Puhlovski.

Naravno, ovo je samo dijelić onoga što Ljetna akcija nudi pa požurite na www.vbz.hr i u V.B.Z.-ove knjižare diljem zemlje i uljepšajte dugo, toplo ljeto knjigama koji će ga učiniti još magičnijim!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.