📢 Natječaj za osnovnoškolce na temu klimatskih promjena.

📌 “Priroda u našim rukama”: osnovnoškolski strip-izazov.

💬 Natječaj “Priroda u našim rukama” izdavačke kuće VBZ poziva osnovnoškolce da izraze svoje kreativne ideje kroz strip na temu klimatskih promjena. Natječaj provodimo u okviru projekta „Književnost i svijet koji se mijenja“ u suradnji s Kreativnom Europom EU-a. Cilj je potaknuti mlade umjetnike da razmišljaju o važnosti očuvanja okoliša i razvijaju svijest o klimatskim izazovima.

👉 Sudjelovanjem u natječaju, djeca mogu aktivno doprinijeti podizanju svijesti o hitnosti zaštite našeg planeta. Neka vaša maštovitost oblikuje stripove koji će potaknuti promišljanje i poticanje na očuvanje okoliša.

🎨 Iskažite svoje kreativne talente slikom (u crtačkoj tehnici po vašem izboru) ili slikom i riječima u maksimalno 6 frameova (slika), objavite ih na društvenim mrežama, tagirajte VBZ bookshop & club (Facebook) ili vbz_books (Instagram) i čeka vas prilika da osvojite velik paket knjiga i umjetničkih stripova. Članovi žirija Ines Pandžić Selimović, Sandra Ukalović, Goran Glamuzina i predsjednik žirija Enver Krivac, pažljivo će odabrati najbolje radove. Pridružite nam se u stvaranju svijeta u kojem se brinemo o prirodi i budite dio promjene!

✨ Podržavaju nas Barcaffe i knjižare Hoću knjigu.

📌 Natječaj je otvoren do 10. 1. 2024.

📌 Objava pobjednika bit će 19. 1. 2024.

📌 Iskažite svoje kreativne talente u maksimalno 6 frameova (sličica).

📌 Tema izazova: “Priroda u našim rukama”.

📌 Sudjelovati u natječaju možete na našim društvenim mrežama (Facebook i Instagram) ili slanjem vaših radova na e-mail uredništva: vbzurednistvo@vbz.hr

📌 Objavite svoje stripove na našim društvenim mrežama, tagirajte VBZ bookshop & club na Facebooku ili vbz_books na Instagramu.

🎁 Čeka vas prilika da osvojite veliki paket knjiga i strip romana!

🥳 Najbolje radove objavljujemo po proglašenju pobjednika!

#vbz #vbzbookshop #vbzbooks #CreativeEurope4Books #creativeeurope #CreativeEurope #creativeeuropedesk #književnostpišezeleno #književnostkojauključuje #književnostisvijetkojisemijenja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.