Nagrada za najbolji neobjavljeni roman

V.B.Z & Tisak MEDIA natječaj za najbolji neobjavljeni roman

Požurite! Prijave traju još samo tjedan dana.

Do kraja V.B.Z & Tisak MEDIA natječaja za najbolji neobjavljeni roman preostalo je još samo tjedan dana. Točnije, do 15. srpnja svi autori iz naše regije pozvani su da pošalju svoje rukopise i osvoje nagradu koja je mnogim piscima otvorila vrata književnog tržišta i pomogla im da pronađu svoj put do čitatelja. Tražimo nasljednika ili nasljednicu Ivice Prtenjače, prošlogodišnjeg pobjednika čiji roman Brdo još uvijek ne silazi s top lista najčitanijih i najprodavanijih knjiga. Sudjelovati mogu svi pisci koji pišu na štokavskim jezicima, kajkavskom i čakavskom, a čiji roman dosad nije objavljen.

Nagrada je utemeljena kako bi potakla književno stvaranje, podržala pisce koji često moraju proći težak put kako bi našli izdavača i poticala pisanje i čitanje. Osim toga, riječ je o financijski najisplativijoj književnoj nagradi na našim prostorima.

Dosadašnji dobitnici nagrade V.B.Z.-a za najbolji neobjavljeni roman godine u razdoblju od 2002. do 2014. godine bili su Josip Mlakić za roman „Živi i mrtvi“, Marinko Koščec za roman „Wonderland“ i Jelena Marković za roman „Escajg za teletinu“, Davor Špišić za „Koljivo“, Nura Bazdulj Hubijar za „Kad je bio juli“, Hrvoje Šalković za „Pravi se da ovo nisi vidio“, Svjetlana Gjoni za „Nula nemo“, Predrag Crnković za „Beograd za pokojnike“,  Dragan Pavelić za „Proljeće u Karolinentalu“, Aleksandar Novaković za roman „Vođa“, Ankica Tomić  za „Naročito ljeti“ i Ivica Prtenjača za roman „Brdo“. 

v|b|z NAGRADA


×
Prijava
Izgubljena lozinka
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.