noć knjige VBZ online knjižara

Pozivamo vas na Noć knjige u V.B.Z.-ovim knjižarama! 🌙🌚📚💛

 Bliži se jedna od ljepših proljetnih noći, Noć knjige. Uoči “Svjetskog dan knjige i autorskih prava” i ove godine slavimo knjigu i književnost, čitanje i pisanje, svjetove koje nam dobra knjiga otvara i približava. V.B.Z. na Noć knjige našim čitateljicama i čitateljima daruje mnoštvo akcija i druženje s našim autoricama i autorima – Ivica Ivanišević potpisivat će knjige u Splitu, Zoran Ferić u Zagrebu, a Omer Rak u Šibeniku!

Povodom “Dana hrvatske knjige”, u petak, 22. travnja u 18 sati u V.B.Z.-ovoj knjižari u Splitu (Mall of Split) ljubitelji knjige imat će priliku upoznati Ivicu Ivaniševića čiji su duhoviti krimići Sutra je novi ručak i Ulica Ferde Pomykala 17 smješteni upravo u grad pod Marjanom, u Zagrebu u novoj V.B.Z.-ovoj knjižari u Z centru također u 18 sati čeka nas Zoran Ferić čije smo reizdanje romanaKalendar Maja nedavno objavili, a njegova europska obiteljska saga Putujuće kazalištejedan je od čitanijih domaćih romana prošle godine, dok nas u Šibeniku u gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ u 19 sati čeka Omer Rak s novim provokativnim romanom Oneiricon koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Slavite Noć knjige i nikada nemojte prestati maštati i uživati u književnosti!
🌙🌚📚💛

* Noć knjige organiziraju Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Knjižnice grada Zagreba, Udruga za zaštitu prava nakladnika – ZANA, portal za knjigu i kulturu Moderna vremena, Knjižni blok – inicijativa za knjigu i Hrvatska udruga školskih knjižničara. Tema ovogodišnje Noći knjige, jedanaeste po redu, koja će se održati 22., 23., 24. i 25. travnja, jest knjiga kao prostor slobode.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.