Noć knjige u V.B.Z.-u

 

I jubilarne desete godine V.B.Z. obilježava Noć knjige i slavi Svjetski dan knjige i autorskih prava. Knjige u ovim izazovnim vremenima uistinu imaju ljekovitu moć jer nas makar i nakratko izmaknu iz svakodnevice, a u 2021., godini čitanja, potrudimo se pronaći što više vremena za dobru književnost.

 

U sklopu Noći knjige, u V.B.Z.-ovoj knjižari na zagrebačkom Kvatriću (Ulica Pavla Šubića 64), družimo se s putopiscem i glazbenikom Hrvojem Rupčićem, koji će od 18 sati zajedno s Vedranom Mlikotom i Vladimirom Šagadinom razgovarati o hitu “U zemlji plemenitih ljudi”, a prije promocije, od 17 sati, potpisivat će primjerke svoje knjige, koju ćete moći kupiti po promotivnoj cijeni. Razgovor možete pratiti i uživo putem naših Facebook i YouTube kanala.

 

Sajamske cijene u svim V.B.Z.-ovim knjižarama i na web shopu
U V.B.Z.-ovim knjižarama pronađite mnoštvo akcija, do kraja travnja. Buđenje proljeća idealno je vrijeme za više brige o sebi pa travanjska akcijska prodaja „Proljeće uz pravu knjigu“ donosi mnoštvo knjiga iz područja publicistike, self-helpa i zdravlja koja nam na različite načine govore kako brinuti za sebe, ali i za svoje bližnje i prirodu.

 

Veliki izbor knjiga snižen je čak i do 70 %! 🌸

 

Čitav mjesec, u sklopu akcije “Autorica mjeseca”, pronađite po povoljnim cijenama sve knjige naše inspirativne psihologinje Mirjane Krizmanić.

 

Od 23. do 30. travnja, u kojem slavimo knjigu, kao dio akcije “Knjiga svima i svuda”, V.B.Z.-ove knjižare donose sniženja od 20% na kompletni asortiman V.B.Z.-a, Planetopije, Naklade Oceanmore, Verbuma, Frakture, Naklade Jesenski i Turk, Školske knjige, Dominovića, Naklade Ljevak, Profil knjige, Fokus komunikacija, AGM-a, Stilus knjige, Znanja i Mozaik knjige.

 

Inspiraciju za čitanje i sjajne popuste pronađite u našim knjižarama i na vbz.hr!

 

Sretna vam Noć knjiga i nadamo se da ćete mnoge provesti u njihovom društvu.

 

Noć knjige je manifestacija pokrenuta 2012. godine, kako bi se, bez zatvaranja očiju pred često nelijepom svakodnevicom, barem na jedan dan govorilo o čaroliji stvaranja i radosti čitanja knjiga. Cilj projekta je kroz jedinstvenu manifestaciju potaknuti kulturu čitanja i uvažavanja knjige kao civilizacijskog i kulturnog dosega te dati poticaj razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu. (Izvor)

 

 Za više informacija o događanjima i akcijama slobodno se javite na e-mail: [email protected] ili mob: 091 3110 440.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.