Plaćanje u online trgovini

U našoj online trgovini možete izvršiti uplatu na četiri načina:
1. putem kreditne kartice
2. pouzećem
3. virmanom
4. netbanking / opća uplatnica

Kreditna kartica – plaćanje kreditnim karticama podliježe svim zakonom propisanim standardnim procedurama zaštite, V.B.Z. online bookshop&club jamči Vam sigurnost podataka koji se koriste u procesu kupnje. Autorizacija podataka vrši se putem T- Com Pay Way sustava. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa) sa 128-bitnom enkripcijom podataka. Tajnost podataka kupca zaštićena je i osigurana uporabom Thawte SSL enkripcije ( www.thawte.com ).

Vaša kreditna kartica teretit će se tek onog trenutka kada je narudžba spremna za isporuku, a kupac se e-mailom obavještava o svakom koraku u procesuiranju. Prilikom unosa podataka o vlasniku kreditne kartice molimo Vas da ne koristite hrvatska slova. 

Plaćanje narudžbi iz inozemstva moguće je izvršiti kreditnom karticom. 

NAPOMENA:
*Plaćanje se može izvršiti isključivo kreditnim karticama, debitne kartice nisu prihvatljiv oblik plaćanja u V.B.Z.-ovoj internet knjižari / online bookshop.


Pouzećem - ovaj oblik plaćanja znači da se naručeni artikli plaćaju pri preuzimanju pošiljke. Ukoliko plaćate pouzećem cijena će se uvećati za iznos poštarine. Za plaćanje pouzećem Hrvatska pošta zaračunava 1,83% vrijednosti ukupne narudžbe.

Virmanom - virmansko plaćanje preporučamo svima kojima je potreban R1 račun. Nakon što naručite traženi proizvod primit ćete predračun (faksom ili e-mailom), nakon registracije uplate poslati ćemo vam pošiljku i R1 račun.  Ovaj način plaćanja mogu koristiti i osobe koje naručuju iz inozemstva.

Netbanking / opća uplatnica - uplata općom uplatnicom ili netbankingom preporuča se privatnim osobama kojima nakon zaprimljene narudžbe stiže e-mail s ponudom za plaćanje (e-banking, uplata u banci, pošti itd.). Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili netbankingom cijena će se uvećati za iznos poštarine. Molimo da Vašu uplatu izvršite u roku od tri radna dana jer će po isteku tog roka Vaša narudžba biti stornirana. Kupljene proizvode ćemo Vam poslati nakon što zaprimimo Vašu uplatu.

Inozemne narudžbe - plaćanje narudžbi iz inozemstva moguće je izvršiti kreditnom karticom ili virmanom.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, članku 72, svaki je potrošač u mogućnosti  raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana. 

NAPOMENA:
Dužnost nam je obavijestiti Vas da će Vam Hrvatske pošte naplatiti iznos od 5 kn prilikom uručenja pošiljke na kućnu adresu kao trošak dostave iako je sama poštarina već plaćena od strane V.B.Z.-a i ne ulazi u trošak Vaše narudžbe.
Ukoliko knjigu/e podignete u pošti na osnovi Obavijesti o prispjeću pošiljke isti iznos nećete morati platiti.

Zahvaljujemo na razumijevanju,
VBZ online

×
Prijava
Izgubljena lozinka
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.