Sigurno plaćanje kreditnim karticama

Tajnost podataka Kupca zaštićena je i osigurana uporabom Thawte SSL enkripcije (www.thawte.com).

Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa).
Navedeni način omogućuje siguran prijenos informacija te onemogućuje nedopušten pristup podacima prilikom komunikacije između računala Kupca i T-Com PayWay servisa i obrnuto. Za vrijeme obavljanja autorizacije kreditne kartice Kupac ne napušta naše stranice već se čitav proces odvija u pozadini uz pomoć SSL-om zaštićenog web servisa.

Navedeni servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica ne pohranjuju se i nisu dostupni neovlaštenim osobama.
 
Ovakav servis online kupovinu čini sigurnijom od fizičke kupovine gdje Kupac svoju karticu daje na uvid fizičkoj osobi.
×
Prijava
Izgubljena lozinka
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.