KOMUNIKACIJSKI UMJETNIK, JELENA MAKOVIČIĆ

„KOMUNIKACIJSKI UMJETNIK“

JELENA MAKOVIČIĆ

 

Poštovani,

izdavačka kuća V.B.Z. s ponosom Vas poziva na predstavljanje 2. izdanja knjige Komunikacijski umjetnik

 

Ponedjeljak, 20. ožujka 2023. godine u 19 sati

Satiričko kazalište Kerempuh, Zagreb

 

Saznajte sve o malim trikovima koji vam mogu pomoći da uspijete u karijeri, ali isto tako da i privatno budete bolji u komunikaciji s prijateljima i obitelji. O javnim nastupima koji život znače na daskama Kerempuha govorit će:

  1. sc. Božo Skoko, sveučilišni profesor i komunikacijski stručnjak

Mario Aunedi Medek, predsjednik HUOJ, osnivač Val grupe – moderator

Ana Fostač-Krilčić, voditeljica ljudskih resursa i regionalne prodaje, dm Hrvatska

Iva Karabaić, urednica knjige

Jelena Makovičić, autorica 

+ glazbena gošća iznenađenja.

 

Ulaz slobodan.

 

Molimo potvrdu dolaska do 17. ožujka na e-mail: lidija.krvaric@magmedia.hr

 

O KNJIZI Komunikacijski umjetnik:

“Komunikacijski umjetnik” poučno je i korisno štivo svakome tko želi javno nastupati, ali i onima koji to već čine. U ovoj knjizi Jelena Makovičić, glumica i iskusna edukatorica, demistificira proces javnog komuniciranja i istodobno otkriva kako se gradi čvrsta i vjerodostojna struktura uspješnog nastupa. Oslanja se na pristup koji je praktičan i razumljiv svima, crpeći iz riznice glumačko-scenskih tehnika. Čini to uz obilje vježbi i savjeta za tijelo i duh govornika. Bavi se i pitanjem treme, dajući nam do znanja da javni nastup zahtijeva trud i vještinu. Na taj način strah od javnog nastupa pretvara se u odgovornost za njega.

 

O autorici:

JELENA MAKOVIČIĆ, doc. mag. art., hrvatska je glumica, trenerica javnih nastupa i autorica. Certificirana je trenerica i konzultantica scenskog glasa i govora sa The Royal Central School of Speech and Drama u RH. Spajajući svoja znanja iz glume, govora, pokreta i teorijskog segmenta izvedbenih umjetnosti i komunikologije, pokreće brend Komunikacijski umjetnik, posebno osmišljen radi pripreme javnih nastupa i rješavanja treme. Nositeljica je kolegija Izvedbene tehnike javnih nastupa i Uvod u javne nastupe na Odjelu komunikologije na HKS-u u Zagrebu. Kroz Komunikacijskog umjetnika surađuje kao konzultantica i vodi edukacije Javnih nastupa u raznim tvrtkama i za pojedince. Veliki je motivator i optimist, vjeruje u rezultat proizašao iz rada i treninga, kao i mogućnost napretka svakog pojedinca uz radost u onome što se s ljubavlju radi. Knjiga „Komunikacijski umjetnik – izvedbene tehnike u javnom nastupu“ njezina je prva stručna knjiga.

Knjigu naručite: https://www.vbz.hr/book/komunikacijski-umjetnik/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.