Poštovani,

V.B.Z. vas poziva na predstavljanje romana “Šušanj” nagrađivanog autora Almina Kaplana. Promocija će se održati u subotu, 23. ožujka, s početkom u 19 sati u Kinoteka baru, Kordunska 1, Zagreb.

Roman će, u razgovoru s autorom, predstaviti književnik i novinar Ivica Đikić te glavni urednik V.B.Z.-a Drago Glamuzina.

👉 Više o knjizi: https://www.vbz.hr/book/susanj/

Ovo je predstavljanje dio V.B.Z.-ova ciklusa promocija „Čitajmo domaće autore“, a čeka nas još druženje s Tahirom Mujičićem, Branislavom Glumcem, Markom Tomašem, Veliborom Čolićem i mnogim drugima.

✍️ Pročitajte što je Sinan Gudžević napisao o romanu:

“Šušanj je roman sa prigušivačem. Sve je svedeno na najniži ton, htijenje i nastojanje da se na zgarištu srušene kuće načini nova ne uspostavlja više od minimuma posla i razgovora. Nikotin i kofein su konstante, varijable su eksplozije, smrti, esfor, sve prigušeno. Posljednji su mjeseci rata u Bosni, još se gine, a od pripovjedača daidža uporno zahtjeva da izmjesti majku iz groba u koji je ukopana, pripovjedač odbija, to se ponavlja sve do daidžine smrti, razgovori minimizirani, služe samo u dokaz da se još hoda na dvije noge. Sve je pod prigušivačem, i dan i noć, pod prigušivačem su i šušnjevi, i onaj što ga puzanjem čini zmija, koji se inače ne čuje, ali je svejedno prigušen.”

🎉 Ulaz je naravno slobodan, a za dobro raspoloženje zaslužan je Barcaffe! #Samouživaj

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.