Vrijeme je da se krene na godišnji odmor, a što je osim kupaćeg kostima i zaštitne kreme jedina stvar bez koje ne možete na plažu? Naravno, dobra knjiga!
🌴

Knjiga je neizostavan ljetni suputnik, skrivate li se od sunca u hladu svoje terase ili hvatate boju na ležaljci.

Ovog vam ljeta preporučujemo sjajne V.B.Z.-ove naslove. Idealne za čitateljice i čitatelje s različitim književnim ukusima. Popis za čitanje u ruke i dopunite ga našim novitetima!

🌴

Domaći naslovi

Najveća imena domaće književne scene donose nam nove romane. Zoran Ferić napisao je kompleksnu obiteljsku sagu „Putujuće kazalište“, u kojoj o prošlosti svoje obitelji priča i o povijesti dvadesetog stoljeća u Hrvatskoj i Europi. Ivica Ivanišević u kriminalističkoj intrigi „Sutra je novi ručak“ spaja istragu o trostrukom ubojstvu i prepoznatljivi dalmatinski humor. Knjiga „Sami“ Marinka Koščeca prvi je domaći pandemijski roman, koji sadašnjost stavlja izvan konteksta teorija zavjere i precizno ogoljava našu krivicu, dok „Drugi zakon termodinamike“ Drage Glamuzine čitatelja uvlači u jednu pijanu, dekameronovsku zagrebačku noć u kojoj pisci, urednici i njihovi prijatelji otkrivaju više nego što su planirali.

🌴

Strani naslovi

Svim ljubiteljima i ljubiteljicama napetih trilera preporučujemo dva nova hit naslova – knjiga „Sedam laži“ Elizabeth Kay profinjen je i napet roman o dvije najbolje prijateljice čiji se odnos počinje ubrzano mijenjati nakon što se jedna od njih zaljubi u muškarca koji se drugoj ne sviđa, dok „Skrivena žena“ njujorških pisaca pod pseudonimom E. G. Scott donosi mračnu priču o raspadu jednog braka i tajnama koje su uništile dvoje supružnika.

🌴

Knjige o jakim ženama

V.B.Z. predstavlja i dva romana koji govore o jakim ženama koje su odlučile promijeniti svoj život iz temelja – „Mali dućan u Cockleberry Bayu“ priča je o ljubavi, nadi, suočavanju s vlastitim strahovima, priča u kojoj Rose i njezin psić sele u pitoresknu provinciju i započinju novu avanturu. Saznajte zašto kritičari autoricu Nicolu May nazivaju zvijezdom britanskih romantičnih komedija!
Autorica svjetskog bestselera „Jedi, moli, voli“ Elizabeth Gilbert u romanu „Grad djevojaka“ vodi nas u kazališni svijet New Yorka četrdesetih i pedesetih godina prošlog stoljeća, svijet koji pršti glamurom, avanturama i putenim aferama. Knjiga o mladoj i neustrašivoj Vivian uvući će vas u boemski život koji svima toliko nedostaje!

🌴

Bestseleri

V.B.Z. donosi i sjajne, raznovrsne publicističke bestselere – „Ubuntu za svaki dan“ Mungi Ngomane predstavlja četrnaest mudrih pouka „nacije duginih boja“ i upoznaje nas s južnoafričkom životnom filozofijom ubuntu, dok duhovni vodič „Dobre vibracije, dobar život“ Vexa Kinga, istinskog gurua nove generacije, uči čitatelja kako postati najbolja verzija sebe!

🌴

Hans Rosling, vrsni švedski liječnik i statističar, uz pomoć Anne Rosling Rönlund i Ole Roslinga u „Faktologiji“ predstavlja novo radikalno objašnjenje zašto sustavno biramo krive odgovore i otkriva deset instinkata koji iskrivljuju našu perspektivu, a pariška blogerica Mylène Desclaux u vodiču „Zašto su Francuskinje mlade i u pedesetima“ nudi nam popis svih onih dobrih stvari kad se tuga, nemoć, bijes ili malodušnost umiješaju u naš život i otkriva tajnu mladosti bez obzira na godine!

Provedite ljeto uz knjigu! 🏝📚
30 godinama na vašim policama!

Pogledaj cijelu ponudu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.