V.B.Z. vas poziva na Sajam dobre knjige – rasprodaju knjiga na Zagrebačkom velesajmu!

Kraj ljeta i povratak u radni ritam uljepšajte dobrom knjigom! Od 26. kolovoza do 8. rujna 2022. na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 7a čeka vas više od 3000 naslova na popustima do 90 %, a knjige ćete pronaći već za 10 kuna. Uz to, svaki kupac dobit će i knjigu gratis! Zato ne oklijevajte, nego zapišite datume u svoje planere i dočekajte jesen dobrom knjigom.

Na sajmu sudjeluju V.B.Z., Fokus komunikacije, Planetopija, Naklada Veble, Mozaik knjiga i Profil knjiga, a na rasprodaji su knjige iz područja samopomoći, zdravlja, najveći svjetski i domaći publicistički hitovi, napeti krimići i mnoštvo inspirativnih romana za svačiji ukus, kao i knjige za naše najmlađe! Sajam je otvoren radnim danom i subotom od 10 do 20 sati te nedjeljom od 10 do 17 sati. Obogatite svoju biblioteku na Sajmu dobre knjige, čekamo vas na Velesajmu. Ulaz je slobodan.

 

 

2 thoughts on “V.B.Z. vas poziva na Sajam dobre knjige – rasprodaju knjiga na Zagrebačkom velesajmu!

  1. Manejlio Mane Budanec says:

    Super, nadam se naći i između svega pomalo sve od Dan Brown, Graham Brown i Jo Nesbo te razne znanstvene fantastike i fikcije, okultne tematike, horore, trilere na hrvatskom jeziku

  2. ŠTEFICA. ORCT says:

    Poštovani,
    da li je na sajmu knjiga koji je u tijeku na Velesajmu i knjiga Gabor Mate’a: KADA TIJELO KAŽE NE, i po kojoj cijeni?
    Hvala unaprijd na očitovanju

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.