Vladimir Stojsavljević Vaki 9789535205005

 

Pozivamo vas na svečano obilježavanje 50. obljetnice rada u kulturi Vladimira Stojsavljevića Vakija 📓

 

 

📌Svečanim okupljanjem kolegica, kolega i prijatelja obilježit će se 50 godina djelovanja u kulturi poznatog kulturtregera Vladimira Stojsavljevića Vakija kojom prigodom će govoriti Dubravka Lampalov, Igor Ružić, Dragan Živadinov i Vladimir Stojsavljevića.

📌Srijeda,14. prosinca u 12 sati.

Knjižnica Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, Zagreb

Ulaz slobodan.

📌Vladimir Stojsavljević Vaki, pisac, dramatičar, redatelj, producent, glumac i političar na književnoj, kazališnoj i političkoj sceni tijekom proteklih pedeset godina upisuje poseban i značajan trag.

📌O njegovu životu i stvaralaštvu u knjizi „Vladimir Stojsavljević – Vaki“ pišu ugledni hrvatski i slovenski umjetnici i znanstvenici oblikujući karakterističnu nit kojom detektiraju njegov opus koji je sve dosada razvrstavan prema naizgled razdjeljivim fazama. To je razlog zbog kojeg su eseji, teatrološki ogledi, razgovori i vizualni materijal zastupljeni u knjizi „Vladimir Stojsavljević – Vaki“ u cjelini oblikovali posve intimnu kompoziciju.

📌U bučnim, nametljivim i razmetljivim vremenima za čitatelja ozbiljan je privilegij zaroniti u tekstove čija analitičnost nije urodila distancom, a fotografija otklonila devetsto devedeset i devet riječi – ostavivši samo jednu: ljepota.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.