🎉 Knjižaru će svečano otvoriti gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, direktor V.B.Z.-a Mladen Zatezalo, te riječka autorica Tea Tulić koja je upravo dobila nagradu tportala za najbolji roman objavljen prošle godine u Hrvatskoj.͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏

Pozivamo Vas na svečano otvorenje najveće knjižare u Hrvatskoj – nove V.B.Z.-ove knjižare u srcu Rijeke ✨🎉

Poštovani prijatelji, partneri i ljubitelji knjige,

s velikim zadovoljstvom vas pozivamo na svečano otvorenje nove knjižare V.B.Z.-a u samom srcu Rijeke, na prestižnoj adresi Korzo 9, u zgradi Karoline Riječke.

🗓 Otvorenje će se održati u petak, 5. srpnja 2024. godine, s početkom u 11 sati.

🎉 Knjižaru će svečano otvoriti gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, direktor V.B.Z.-a Mladen Zatezalo, te riječka autorica Tea Tulić koja je upravo dobila nagradu tportala za najbolji roman objavljen prošle godine u Hrvatskoj.

📖 Naša nova knjižara nudi bogat asortiman knjiga i bit će mjesto susreta za sve ljubitelje književnosti, s brojnim promocijama i radionicama. Na dan otvorenja pripremili smo poseban program i iznenađenja za sve posjetitelje. Pripremili smo i posebne popuste, kao i zanimljive događaje za sve ljubitelje knjiga.

Već u ponedjeljak, 8. srpnja, u 19:30 sati imat ćemo prvo veliko književno događanje kada ćemo ugostiti velikog bosansko-američkog autora Aleksandra Hemona, koji će predstaviti svoj novi upravo objavljen roman “Bejturan i ruža”.

👥 Ulaz je slobodan i radujemo se vašem dolasku kako bismo zajedno obilježili ovaj značajan kulturni događaj za naš grad.

Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite i podijelite s nama radost ovog svečanog trenutka.

Molimo vas potvrdu Vašeg dolaska do četvrtka 4. srpnja u 12 sati na mail: lidija.krvaric@magmedia.hr 

 

S poštovanjem,

Vaš V.B.Z.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.