13.-18.11.2018.

Najdraži čitači,

VBZ i ove godine izlaže svoja izdanja na najomiljenijem sajmu za sve generacije – Interliberu. I ovoga puta možete nas pronaći u paviljonima 5 i 6 Zagrebačkog velesajma, gdje će vas dočekati veliki izbor naših izdanja te brojni noviteti koji “ispod čekića” dolaze ravno na Interliber.

Pobrinuli smo se da vam naše knjige budu dostupnu po značajnim popustima od 20 do 90 %. Gotovo 50 novih naslova obilježilo je našu radnu 2018. godinu. Nekolicina je dobila i svoje drugo izdanje. Plejada značajnih domaći i stranih autorica i autora oplemenila je tako biblioteku VBZ-a.

Među najnovijim naslovima ističemo svakako domaće snage u Borivoju Radakoviću s romanom “Hoćemo li sutra u kino”; uvijek intrigantnu Vedranu Rudan s novim djelom “Kako se riješiti krpelja”; Dragu Pilsela s romanom “Povratak Adolfa Pilsela” nastavkom autobiografskog bestselera ”Argentinski roman”; prvijenac Josipa Vujčića “Biste bez lica”; uglednu psihologinju Mirjanu Krizmanić s novim naslovom “Knjiga rastanka”, Ivicu Pezelja s knjigom “Vatreni u Rusiji” – o uspjehu hrvatske nogometne reprezentacije na nedavnom Mundijalu i čuvenog Veljka Barbierija s gastronomskim remek-djelom “Veliki kuharski kanconijer” s više od 300 recepata.
Uvijek nas posebno veseli predstaviti autore ovjenčane Nobelovom nagradom i posebno smo ponosni što u našem izdanju prvi put u prijevodu na hrvatski izlazi najpoznatiji roman španjolskog nobelovca Camila Joséa Cele “Košnica”. Prvi u hrvatskom prijevodu objavljujemo i djelo Gabriela Garcíe Márqueza “Putovanje po Istočnoj Europi”, napisano desetljeće prije nego što je ovaj nobelovac stekao svjetsku književnu slavu, a koje predstavlja skriveni biser autorova spisateljskog umijeća. Na njegovoj polici osvanut će i popularni roman “Ljubav u doba kolere”. Donosimo i najnovije djelo proslavljenog brazilskog pisca Paula Coelha – roman “Hipi” koji nas vraća u 70-e godine prošlog stoljeća i oživljava snove jedne generacije koja je čeznula za mirom i usudila se izazvati uspostavljeni društveni poredak. Politički triler desetljeća “Predsjednik je nestao” kažu da može napisati samo predsjednik SAD-a, u ovom slučaju bivši predsjednik Bill Clinton i trenutačno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson, a mi dodajemo da samo VBZ može onda takav napeti politički triler i objaviti. Na Interliberu moći ćete pronaći i svjetski bestseler “Masti (koje) život znače” – prvi općeprihvaćeni vodič o ketogenoj prehrani i metaboličkoj mitohondrijskoj terapiji. Od priručnika ističemo još i naslov “Ne je potpun odgovor” Megan LeBoutillier o važnosti osobnih granica, “Pravilo 5 sekundi” Mel Robbinson i veliki korejski bestseler ChaSeo Rulesa “Čarolija čitanja brojeva” o terapiji brojevima za rješavanje brojnih zdravstvenih problema i uspostavljanje opće životne ravnoteže i zadovoljstva.

Za najmlađu publiku izdvajamo iznimnu svevremensku priču za djecu “Priča o poštaru” Branimira Glumca i Marina Zurla, novu uzbudljivu bajku Lade Franić-Glamuzina “Vila Latica”o mirisnom putovanju jedne vile s Biokova te klasike “Pinocchiove pustolovine” i “Petar Pan”.
Vidimo se na Interliberu!

***

Radno vrijeme
13. 11. 2018. – utorak10.00 – 20.00 sati
14. 11. 2018. – srijeda10.00 – 20.00 sati
15. 11. 2018. – četvrtak10.00 – 20.00 sati
16. 11. 2018. – petak10.00 – 21.00 sat
17. 11. 2018. – subota10.00 – 21.00 sat
18. 11. 2018. – nedjelja10.00 – 20.00 sati
Ulaz za posjetitelje je besplatan.

16 thoughts on “v|b|z na Interliberu 2018.

 1. Fellina Simunjak says:

  Stovani, u kojem paviljonu, kojeg datuma i u koliko sati ce biti potpisivanje tj. predstavljanje knjige dr Veljka Djordjevica i koja ce biti cijena knjige? Zahvaljujem.

  • WEB admin says:

   Četvrtak, 15. 11. 2018.

   18:00 sati, štand v|b|z-a, paviljon 5

   Veljko Đorđević: “Ožiljci života”

   Susret i razgovor s autorom te potpisivanje knjiga

 2. Fellina Simunjak says:

  Stovani, u kojem paviljonu, kojeg datuma i u koliko sati ce biti potpisivanje tj. predstavljanje knjige dr Veljka Djordjevica i koja ce biti cijena knjige? Zahvaljujem.

  • WEB admin says:

   Četvrtak, 15. 11. 2018.

   18:00 sati, štand v|b|z-a, paviljon 5

   Veljko Đorđević: “Ožiljci života”

   Susret i razgovor s autorom te potpisivanje knjiga

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.